• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko dla maleństwa

Tunia kupiłam tą zabawkę na bazarku koło osiedla, przeglądałam allegro ale takiej nie znalazłam, jak zrobię zdjęcie to wstawię i Ci pokażę:) też uwielbiam Kubusia hehe, mam nadzieję, że mój syn też go pokocha - bo ma już z Kubusiem tyle rzeczy...ręczniki, ubranka.... nawet dywan do pokoju już kupiłam:) też z puchatkiem:D

reklama
ale u Was idzie wszystko pelna para :tak: ja na razie wydalam na moja mala moze 30 zl :sorry2: pierwsze powazne zakupy paluje pod koniec miesiac - tzn. materacyk, posciel i okrycia kapielowe. kosmetyki, pieluchy i apteczke zostawiam na grudzien.

na razie w sumie nawet lozeczka nie mozemy rozlozyc, bo ciagle nie zaczelismy malowania :dry: w tym tygodniu musze wybrac kolory, bo do konca pazdziernika musi byc pomalowane

a co do karuzeli - ja na pewno bede kupowala raczej tania, jesli wogole. Ninka wcale nie intersowala sie karuzelka i szybko ja odrecilam. takie bajery jak np. projektor wydaja mi sie zbedne. no i w przypadku noworodka wazne jest, aby kolory zabawek byly intensywne, bo podobno takich pastelowych, to wogole nie widzi ...

taka jest fajna: http://www.marko-zabawki.pl/pliki/oferta/tl/island_demo_po.html

Ostatnia edycja:
Tunia wózeczek masz super a mam pytanie czy ta podstawka na nóżki w spacerówce nie będzie uwierac takiego 2latka? bo wydaje sie tak wysoko

Kliwia niestety mój jest juz spakowany ale o stary model ma ok6lat ale wyglada prawie identycznie jak chicco Wózek spacerowy i fotelik Chicco. (1251068228) - Aukcje internetowe Allegro te kółka tez mi sie wydawały do dupy ale strasznie dużo ludzi jeżdzi chicco to w zime tez jakos chyba daja rade a mi sie mazy taki wózek żebym nie musiała już kupować laski spacerówki te wózki co mi podałaś maja strasznie duze koła nie wtacham tego na 4 pietro :) zawsze chciałam Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (1256898507) - Aukcje internetowe Allegro ale znów ta spacerówka ona mi spac po nocy nie daje :)

co do karuzeli oglądałam ostatnio program i mówili że wieszamy ja dopiero po miesiacu i nie nad głowa tylko nad klatka piersiowa kolory zeby były kontrastujace i zabawki wisiały do dziecka był też temat o pościeli kolory jej powinny być stonowane i nie używamy poduszki chyba ze jakiegoś flaczka to tyle

gufi U mnie też prace w pokoju idą wolniutko,ale zdążymy :)

Ja w pokoju malucha mam taka szafę ukryta w ścianie i po pomalowaniu przykleję na nią takie o to naklejki które dzisiaj kupiłam :)

Trochę lipowato wyglądają na tym dywanie :D

Tu jest fajny komplecik na maluszka,sama chętnie bym kupiła,ale ja rodzę na początku miesiąca i na święta mogłoby być za małe,ale może któraś z was będzie chciała:)

http://allegro.pl/komplecik-swiateczny-56-i1255959890.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to kolejne zakupy. Kaftanik i półśpiochy. Zapłaciłam niecałe 16 zł. Polecam sklepy textil market, bo mogłam kupić więcej, ale zrobiłam sobie limit, a ciuszków naprawdę było sporo, ślicznych i dobrych gatunkowo.

reklama
śliczne ogrodniczki :)
a dla czego nie możesz? ja już oficjalnie poinformowałam, że jeśli ktoś chce kupić coś dla maluszka, to będę bardzo wdzięczna i on też, ale żeby to było coś większego, bo standardowe 'wyprawki' są małe i 'co za dużo to nie zdrowo' :P
ucieszyli się i jak coś to będą kupować większe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry