Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dostałam opieprz w szpitalu za Sudocerem. Dla dziewczynek jest nieodpowiedni ze względu na dużą dawkę cynku. I uczulały że przez to smarowanie może zarosnąć cipunia błonką i potem tylko zabieg.Dziewczyny nie kupujcie za szybko sudocremu! Ja tak robiłam i teraz całe opakowanie leży, według mnie dużo lepszy do pupy jest linomag lub alantan plus. Poza tym sudocrem dostaniecie w paczce w szpitalu, jest to malutkie opakowanie ale wystarczy na tyle aby zdecydować czy chcecie go nadal używać ;-)
Aha i kupujcie małe opakowania kosmetyków, pomimo tego że wychodzi drogi, musicie wziąć poprawkę że dzidziusiowi nie "podpasi ::-)

probki farb powinny przyjsc w poniedzialek, wiec mam nadzieje, ze jakos ruszy to z kopyta ...Ja dostałam opieprz w szpitalu za Sudocerem. Dla dziewczynek jest nieodpowiedni ze względu na dużą dawkę cynku. I uczulały że przez to smarowanie może zarosnąć cipunia błonką i potem tylko zabieg.
Więc od przyjścia do domu używaliśmy Linomagu. Jest dużo tańszy, a odparzenia były rzadkością. Ale jak widać co dziecko to inna tolerancja kosmetyków.
Moja walizka jest tak wielka że się chyba na porodówce przerażą. Ale nie chcę się pakować w dwie torby, bo to później kłopot z noszeniem.
A znając życie to sam szlafrok i Pampresy zajmą większą część torby.
Gufi - nie przejmuj się masz jeszcze sporo czasu. Mnie zostało jakieś 5-6 tyg, a jeszcze nie wszystko mam i torba nie spakowana. Przy okazji - nie wiesz czy w MP dają koszulę do porodu, czy trzeba miec swoją?
...ta moja torba to jakaś gigantyczna będzie, a na zajęciach w SR nam kazali jeszcze ręczniki papierowe wziąc...ze dwie rolki (!)