Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i chodził w strasznie brzydkich okularach, a raz z nim poszłam do optyka i wybraliśmy super oprawki i się chłopak nie do poznania zmienił, wiem, że są szkła po których grubości w ogóle nie widać ile mają dioptrii, Mam Tunia już zaświadczenie od okulisty że nie mogę rodzić naturalnie, natomiast nie mam nic na zaświadczeniu wspomniane o odklejaniu siatkówki ( bo mi się nie odkleja) i moja gin mówi że mimo wszystko boi się że mi ordynator każe rodzić naturalniebo on wychodzi z założenia że sama wada nawet duża nie jest przeszkodą... no nic zobaczymy co powie na konsultacji, będę ją miała ok 37 tyg ciąży. Ale dziwi mnie że podejscie tego ordynatora - przecież mam kwitek - że nie moge, A jak nie mogę naturalnie to nie mogę - i dla mnie nie ma tematu
![]()
tak jak dziewczyny pisały są w rossmanie miniaturki kosmetyków. Zakupiłam szampon biały jeleń, żel do mycia ciała babydream, paste Agfafreshjakie miniaturki? dla dzidzi? jakos nie w temacie jestem, a moze bym sie wybrala, bo dzis mam troche luzu ...