reklama

Wszystko dla maleństwa

tak jak dziewczyny pisały są w rossmanie miniaturki kosmetyków. Zakupiłam szampon biały jeleń, żel do mycia ciała babydream, paste Agfafresh :)

dziewczyny RATUJCIE!!! Kupiłam małą paczkę Pampers 1 newborn i okazało się że w środku sa zupełnie inne pieluszki niż się spodziewałam. Nie mają siateczki na rzadkie kupki tylko są miniaturką normalnych z zielonymi żelowymi paskami :(

jeśli są nie takie jak powinny być w tym opakowaniu, a masz paragon to złóż w sklepie reklamację, ja nie mam pojęcia jak mają wyglądać te pieluszki..

reklama
jeśli są nie takie jak powinny być w tym opakowaniu, a masz paragon to złóż w sklepie reklamację, ja nie mam pojęcia jak mają wyglądać te pieluszki..
Jak kupowałam dla Zuzi 2 lata temu to były białe bez żadnych dodatków z siateczką na rzadkie kupki w środku. I teraz nie wiem czy już takich nie sprzedają? Czy pojawiły się jakieś inne?

no to mi misia zagwostkę dałaś:D ja nie wiedziałam że one mogą mieć jakieś siateczki bądź nie... Myślałam w sumie że wszystkie są takie same tylko markami się różnią, a co za tym idzie jakością materiałów z których zostały wykonane...

a mi tam akurat ta siateczka najbardziej przeszkadzała, bo niby izolowała kupę od pupci, ale za to tak się przyklejała do pupy że po pierwszej pace takich pampersów przeszłam na te zwyczajne, a na paczce najczęściej jest zaznaczone że pieluszki zawierają siateczkę wchłaniającą kupkę

ewwe szczerze mówiąc to ja zgłupiałam :confused: Tamte pieluszki były fajne a te co kupiłam są miniaturką tych dużych pieluch - kolorowe, rozciągliwe boczki, paski żelu itp. Pisze na nich nr 1 new born 2-5kg hmmm...

ewwe szczerze mówiąc to ja zgłupiałam :confused: Tamte pieluszki były fajne a te co kupiłam są miniaturką tych dużych pieluch - kolorowe, rozciągliwe boczki, paski żelu itp. Pisze na nich nr 1 new born 2-5kg hmmm...

To teraz mnie zszokowałaś!!!!!!!!!
Też ze względu na tą siateczkę chciałam je kupić. Przy Matim sprawdziły się doskonale

a mi tam akurat ta siateczka najbardziej przeszkadzała, bo niby izolowała kupę od pupci, ale za to tak się przyklejała do pupy że po pierwszej pace takich pampersów przeszłam na te zwyczajne, a na paczce najczęściej jest zaznaczone że pieluszki zawierają siateczkę wchłaniającą kupkę
aha jest napisane:) to ja coś chyba przegapiłam. Mnie tamte pampersy bardzo przypasowały bo nie były niczym nasączane a te mi już przy otwarciu śmierdzą tym paskiem aloesowym. Nie chce Alka wsadzać od razu po urodzeniu w taką pieluchę nasączoną chemią :/

To teraz mnie zszokowałaś!!!!!!!!!
Też ze względu na tą siateczkę chciałam je kupić. Przy Matim sprawdziły się doskonale
Ja też właśnie jestem w szoku. Dobrze że małą paczkę wzięłam i w ogóle zajrzałam do niej bo Zuzia chciała zobaczyć.
Chyba muszę wsiąść na allegro i poszukać jak wyglądały te pieluchy z siateczką w środku.

Edit: :( z przykrością stwierdzam że chyba po dawnych pampersach NB nie zostało śladu. Teraz są chyba tylko te nowe premium care
http://allegro.pl/pieluszki-pampers-premium-care-1-78-sztuk-gdansk-i1263055370.html
ale to już niestety nie to samo :/
Chyba się obrażę na pampersy :/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry