reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
Ja nawet nie wiem czym sie różnią Pampersy białe od żółtawych i zielonych. Kiedys były jedne Pampersy po tym jak znieści z rozróżnieniem dla chłopców i dziewczynek. Pamietam,że w 1998 roku weszły Pampersy na rzepę.

Misia z jakiej firmy masz te pieluchy? ostatnio zastanawialam sie nad tym by kupic kilka takich i sprobowac fajnie byloby uzyc sprawdzone przez kogos namacalnego :), i jeszcze pytanie odnosnie wkladaow, masz z mikrofibry czy rowniez bambusowe? Jak wiele wkladow zapasowych potrzeba? do ich prania stosowalas cos specjalnego?

Ostatnia edycja:
Salomii mam różne bambinomio, tetro, babyYetta, ImseVimse, NaughtyBaby. Jak dla mnie najprostrze w użycziu są kieszonki takie jak NaughtyBaby które posiadaj dwa wkłady chłonne z mikrofibry. Dobrze się pierze i szybko schnie utrzymuje suchość przy pupie i jest super chłonna. bawełna, bambus i konopie dłużej schną ale są materiałami organicznymi.

reklama
Ja się o termometrze wypowiem bo też miałam ten problem, kupowałam w aptece elektroniczne i zawsze były do bani teraz zawsze jak coś kupuję sprawdzam opinie na Ceneo i dzięki temu zdecydowałam się na; BRAUN IRT 4520 - porównanie cen w sklepach internetowych nie jest najtańszy ale podsumowując ile wydałam na elektryczne i tak wychodzi taniej.

no ja właśnie się nad termometrem zastanawiałam bo zawsze był podobny problem - wszystkie elektroniczne były do bani. teraz też myślę o takim do ucha. aczkolwiek ten akurat należy do droższych. no ale jeśli cena idzie w parze z jakością to może warto.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry