reklama

Wszystko dla maleństwa

Dlatego właśnie sprawdzałam opinie wolę tym razem dać troszkę więcej ale żeby nareszcie byl ok, niż znów kupowac następne. Mam nadzieję, że te 30 pozytywnych opinii jest prawdziwych

reklama
te majteczki nieprzemalkalne to fajna sprawa i widze ze calkiem niedrogo-kiedys kolezanka kupowala po 60 zl.
Fajna rzecz zainwestowac i miec chocby na zmiane z pieluchami-zeby np nie prac codziennie.
a z termometrem to faktycznie niełatwa sprawa ja tez kupowalam kilka i zaden nie okazał sie trafiony-temperratury jakie wskazywaly to jakis kosmos. wiec teraz tez bede szukac drozszego i porządnego

aż pobiegłam zobaczyć co ja za cudowny termometr mam bo kupiłam go za 24 zł w dzieciowym sklepie taki pierwszy z brzega i działa mi bez zarzutu już 2 lata.
Nie ma na nim nic napisane tylko na odwrocie jest taka metka i tam pisze Importer: Albert Polska

A pieluszki wielorazowe są rewelacyjne :) A jaka zabawa z nimi hehe ;)

wróce do pieluch po jakim czasie na oko dziecko wyrasta z 1 bo mi babki nagadały ze szkoda kupowac 1 bo sie nawet nie wykorzysta całej paczki i atak zastanawiam sie nad huggies bo sa pakowane po mniej sztuk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry