Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc myślę że nawet gdyby mi się nie przydał to wiele nie tracę.
Dziecko będzie miała świetną zabawkę.ewa86 akwarium to faktycznie fajna sprawa zwłaszcza jak się człowiek na tym zna. Ja kiedys próbowałam ale rybki zjadały inne rybki, potem część zdechła i stwierdziłam że się do tego nie nadajeDziecko będzie miała świetną zabawkę.
Mleko kupiłam też bo przy Oliwce niby pokarmu pełno a ssać nie chciała i nawet pani od laktacji nic nie poradziła. Natomiast mleka modyfikowanego nie mogłam się doprosić i mała papsko wydzierała na pół oddziału,dlatego teraz wolałam się zabezpieczyć. Ale mam nadzieję że nie będzie potrzebne.Ewa zazdroszczę ci akwarium bo ja to choruję już rok czasu na takie narożne ale jakoś cały czas funduszy brak na takie jak sobie wymarzyłam:-(
Jezu a te kolcobrzuchy są super,oczka mają świetne jakbym bajkę oglądała"gdzie jest nemo" hi hi taki słodziaki i jakie cierpliwe są
Moi rodzice mają akwarium 250litrów i jak idę do nich to zamiast telewizji oglądam rybki hi hi