reklama

Wszystko dla maleństwa

Izu kupilismy łóżeczko bukowe tego producenta. Po skręceniu stabilnie stoi, nie kiwa się, wszystko jest na swoim miejscu. Moja siostra używa takiego już kilka miesięcy i tez jest ok. Więc radziłabym kupić :-)

reklama
Ja w środę ruszę na ostatnie zakupy, nie mam jeszcze pieluch, proszku - a pora wziąść się za pranie ciuszków, pościeli etc...., rzeczy z apteki i kosmetyków:sorry:, do końca tygodnia może skompletuję, chyba zdąże, tak się zaczęłyście sypać że zasiała się we mnie lekka panika:-D
...ale ja raczej z tych przenoszących:-D
Sarka ja też parę rzeczy nie mam, część brakujących zamówiłam na allegro z odbiorem osobistym, a tu zasypało tak że nie dojadę chyba do sklepu :no:
Pocieszyłaś mnie że nie jestem ostatnia. W sumie ciuszki poprane, ale jeszcze nie wylądowały w komodzie.

wiolcia, gufi napisalam maila do mamy czy by mi nie uszyla przybornika - zobaczymy co odpisze :D wyslalam jej 3 zdjecia przybornikow i inne isnpisracje z tym stylu :] zobaczymy co odpisze.

hej Kochane :)
Wczoraj odebrałam paczkę z przyborami szpitalnymi (pampersy, majtasy siatkowe, podkłady itp) a dziś zamówiłam łóżeczko.....
w sumie został mi tylko wózek :) wreszcie!!!!!
Buźki :)
łóżeczko 6 kolorów szuflada GPK pościel 17el. (1341444688) - Aukcje internetowe Allegro
fajny ten zestaw:tak::tak:
Izu ładne te łóżeczka i tak jak dziewczyny pisza wyglądają na bardzo stabilne:tak::tak:

Ja musze jeszcze zakupić:
*gondole do wózka
*kilka sztuk pieluszek flanelowych
*puder Nivea
*krem na odparzenia
*sól fizjologiczną
*gruszka do noska lub aspirator np. FRIDA
*nożyczki lub obcinarka do paznokietków
*do kąpieli albo Balneum albo Emolium
*kołderka plus poduszeczka (to może jeszcze poczekac bo mam zamiar w śpiworku Martynke trzymać:cool2:)

oj no to jednak więcej mi brakuje niż myślałam:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry