Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak naprawdę to mąż nie "zakochał" się w małej od razu, jak mówił bo własnie nie łapał z nią kontaktu. Spała, jadła, płakała, wypróżniała się i to wszytsko. Dopiero wydaje mi się ok pół roku kiedy Hania była bardziej kumata i powiedziała pierwsze słowo "tata" to zmienił nastawienie. I wcale tego nie ukrywał.a taki faktyczny kontakt dopiero wtedy gdy i ona kontaktowala - reagowala na moje zabawy moj glos itp
Cristalrose my jeździmy Mercedesem z 1994 roku i tam nie ma raczej napewno takiego mocowania. Liczę na to, że chociaż pasy okażą się długie![]()
Mam pytanie dotyczące wanienki. Jaką kupić ta małą już dla noworodka czy taka duzą podajże od pierwszego roku życia ???
Ja powiedziałam ,ze bez listy nie będę kupywać. A on ,zeby kupić chociaż butelkę i smoczek !!!
Ależ byłam zaskoczona. Wiec mówie ,ze butelki będę kupywać z Aventu, wiec on wybrał taka za 30 zeta. Na początek chciałam kupić małą butelkę 125 ml i taką kupiliśmy. Ta za 30 zeta była jakaś gold ale wypatrzyłam za prawie 19, te same funkcje moze tam jakiś dodatek nie wiem ale doszłam do wniosku ,ze za 19 będzie git.A on do mnie ,zeby jeszcze smoczek do niej kupić. Ale ,ze w butelce jest smoczek ,a wymienia sie je średnio co 3 miesiące to nie ma sensu teraz kupować rozmiar wiekszego. W domu powiedział ,ze juz zaczniemy kupować inne rzeczy. 

Tak gadał ,ze nie chce mieć dziecka ( niestety to była reakcja na poronienie po pierwszej ciąży )ale widzę w końcu dociera do niego ,że dziecko będzie. W końcu zachowuje sie jak człowiek. Już od paru miesięcy jest dobrze ale to co było na początku to nikomu tego nie życzę co musiałam wysłuchiwać.
za parę mięsięcy sie wybierzemy na jakieś zakupy!!"
)