reklama

Wszystko dla maleństwa

Kurcze... Szukam białego becika na chrzest i nic nie mogę znaleźć. Nie dość, że okropnie to drogie, a pewnie użyte będzie raz, bo Franek zaczyna marudzić w rożku, bo ma za mało miejsca, to jeszcze wszystkie są atłasowe i z koronkami - jak dla mnie: kicz straszny. Znalazłam póki co tylko fajny kombinezon polarowy, dzięki któremu będę mogła młodego nosić w chuście: ARPI CIEPŁY KOMBINEZON Z ŁAPKAMI I STÓPKAMI 68 (1396937619) - Aukcje internetowe Allegro . Ciepłe ubranko + ten kombinezon + czapki + chusta, do tego jeszcze kurtka moja na wierzch i powinno mu być ciepło nawet teraz ;) Tym bardziej, że odwilż idzie. No i nie będę musiała Męża ciągać na usg, tylko pojedziemy sami tramwajem. Bo niskopodłogowych u nas jak na lekarstwo, a nasz wózek jest za ciężki na dźwiganie go po schodach...

no fajny kombinezonik :)

A mnie sie spodobało cos takiego Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M różne kolory !!! (1385086049) - Aukcje internetowe Allegro chociaz kolory troszke nie moje... :/

reklama
a kiedy chrzcicie??
ja chyba poczekam az sie troche ociepli. Mąż mówi zeby nawet na weekend majowy ale dla mnie to troche za długo. poza tym w maju mam komunie chrzesniaka wiec jeszcze chrzciny to za drogi miesiąc mnie wyjdzie.

a my chrzcimy najwcześniej w czerwcu, na wielkanoc dopiero pojedziemy do moich rodziców i babć, i wtedy się spotkamy w krakowie z kuzynką, którą chcemy na chrzestną prosić, zresztą jak moja mama i ciocia nauczycielki, a kuzynka studiuje, a siostra na doktoracie to lepiej letnią porą bo każdy bez problemu będzie mógł przyjechać bo wakacje i wolne

ja planuje chrzcic jakos latem - chyba w czerwcu, poki jeszcze bede miala pensje. bo potem latem na wychowawczym to bedzie bida z kasa ...

reklama
Kurcze... Szukam białego becika na chrzest i nic nie mogę znaleźć. Nie dość, że okropnie to drogie, a pewnie użyte będzie raz, bo Franek zaczyna marudzić w rożku, bo ma za mało miejsca, to jeszcze wszystkie są atłasowe i z koronkami - jak dla mnie: kicz straszny. Znalazłam póki co tylko fajny kombinezon polarowy, dzięki któremu będę mogła młodego nosić w chuście: ARPI CIEPŁY KOMBINEZON Z ŁAPKAMI I STÓPKAMI 68 (1396937619) - Aukcje internetowe Allegro . Ciepłe ubranko + ten kombinezon + czapki + chusta, do tego jeszcze kurtka moja na wierzch i powinno mu być ciepło nawet teraz ;) Tym bardziej, że odwilż idzie. No i nie będę musiała Męża ciągać na usg, tylko pojedziemy sami tramwajem. Bo niskopodłogowych u nas jak na lekarstwo, a nasz wózek jest za ciężki na dźwiganie go po schodach...

Może w komisie wypożycz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry