Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powinno się kilka-kilkanaście minut przed wyjściem posmarować. Ja najpierw smaruję, a potem ubieram siebie i dzieci.Czy po nasmarowaniu odrazu wychodzicie na podwórko???
to tak jak jaJa sobie sciagnelam z Polski Nivea krem na kazda pogode (chroni prezd mrozem, wiatrem i chlodem), ale mozna uzywac zielonego kremu oliwkowego Ziaji (koszt ok. 3zł) jest bardzo tłusty i nadaje sie dla dzieci od 1dnia zycia![]()
to tak jak jatutaj znalazła nivea baby, ale tylko podstawowe kosmetyki - do kapieli, balsam i oliwka, reszta przysyłana z Pl
.. jest J&J glownie i jakies tutejsze firmy, duzego wyboru nie ma...tutaj jest dużo, ale ja uzywam Nivea dla Wiki a nie chciałam teraz zmieniac i miec osobne kosmetyki dla nich. W szpitalu używali i dali do mycia musteli, które ja przejelam, hehea tu nie ma Nivea baby wcale.. jest J&J glownie i jakies tutejsze firmy, duzego wyboru nie ma...
zarabista mata!! i taniaMy również używamy Nivea na kazda pogodę.
Wczoraj przyszła mata edukacyjna Canpol wesoła farma (z przesyłka 81zł). Krzyś jest nia ogromnie zachwycony a ja równieżPolecam wszystkim, który myślą o takim zakupie.
jeszcze za mała żeby sie na dluzej zainteresowała, spokojniekurcze my też mamy matę ale jakąś inną ale Zuzka jakoś specjalnie nie jest zainteresowana - popatrzy chwilkę i już jej się nudzi - a Wasze dzieciaczki to tak aktywnie jakoś spędzają czas na macie?