reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Znowu oddaję się pasjonującej lekturze gazetek marketowych i od 09.02 do 14.02 w Carrefourze będzie promocja sześciopaków chusteczek Pampers - 25,85zł i pieluch Huggies - różne rozmiary, więc nie wiem dokładnie jakie będą - cena za opakowanie 39,59zł

Znowu oddaję się pasjonującej lekturze gazetek marketowych i od 09.02 do 14.02 w Carrefourze będzie promocja sześciopaków chusteczek Pampers - 25,85zł i pieluch Huggies - różne rozmiary, więc nie wiem dokładnie jakie będą - cena za opakowanie 39,59zł

mam nadzieje że nie będzie jak z Lidlem

Gdyby któraś z Was decydowała się na używanie pieluszek Bella Happy (i innych produktów tej firmy) to mogę polecić zakupy bezpośrednio w sklepie firmowym http://www.blizejciebie.pl/
Prz zamówieniu powyżej 115zł dostawa jest gratis, a ceny niższe niż na allegro.

[edit] Właśnie sprawdziłam, że producent też prowadzi sprzedaż na allegro http://allegro.pl/my_page.php?uid=7054107 ale nie wiem czy wystawiają tam cały asortyment.

Ostatnia edycja:
kupiłam wczoraj na próbę - chusteczki nawilżane bambino, paczkę huggisów new born i pampersy 1dynki. Ciekawa jestem, jak się sprawdzą. A i żel do kąpieli i mycia włosków nivea baby, zestaw do paznokci oraz szczotkę do włosków. Uh ciekawa jestem, co jeszcze trzeba mieć, o czym zapomniałam lub pominęłam.. pewnie z praniu wyjdzie..

Dzisiaj w koncu przyszedł wózeczek Nadusi :)
Jestem z niego mega zadowolona :) :tak: oczywicie rundka po domku musiała byc ;) Jest bardzo lekki i latwo sie nim skreca :) takze wielki plusik :)
Na zywo wyglada owiele lepiej niz na zdjeciach:

11129845.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Dzisiaj juz nie moglam sie powstrzymac i ubralam kołyske :)
Moj psiak wczoraj polozyl sie pod nia tak jak by cos przeczuwał ze to juz hihih oby :tak:

69075463.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

reklama
Do góry