Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No tak ale jezeli pobierasz MA czyli jestes na maciezysnkim to nie mozesz pracowac, czyli skoro nie mozesz pracowac to czy nalezy ci sie WTC?
Znasz kogos kto jest na maciezynskim, pobiera MA i WTC jednoczesnie? Na moja glowe to sie wzajemnie wyklucza ale slyszalam ze niekore dziewczyny dostaja WTC![]()
.Tajchi- ty rowniez mozesz starac sie o WTC bo jak piszesz twoj chlopak pracuje, wystarczy, ze jedna osoba pracuje (jesli chodzi o pare) i nie ma znaczenia kto. Tylko trzeba pracowac ponad 30 godz/tyg w przypadku osoby samotnej i ponad 16 godz/tyg jesli macie dzieci. Aplikacja o WTC zawiera rowniez pytania odnosnie dzieci- wiec jesli macie dzieci- automatycznie zostanie przyznany CTC. Nie trzeba wypelniac 2 aplikacji, wystarczy jedna na CTC i WTC.adas No właśnie dzis dostałam apikacje na WTC i jest tam napisane,że musisz pracować tak jak mówisz, chyba masz rację, ja jestem w dobrej sytuacji,że mój mąż pracuje i napiszemy na niego, bo ja tez pobieram od wrzesnia macierzyński, ale będe pisac na siebie o Child Tax Credit i CHB
No ale jesli słyszałas że niektóre dziewczyny dostają WTC, to próbuj!!!![]()
juz myslalam ,że musze dzwonic po kolejna aplikacje dla męża