Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no dobra wiemy wszystkie, że cukier i sól są nie zdrowe, ale nie oszukujmy się kiedyś będziemy choć troszkę dawać i teraz pytanie kiedy?
My sie tak staramy ..a nasze dzieci w wieku szkolnym, pójda na przerwie do sklepiku i nakupuja sobie chisów, batoników i na to chamburger w Macu i pozamiatane![]()
Pasibrzuch: jeszcze trochę czasu ci może tak kapać, bo zanim sie odzwyczaja na dobre to ciągle się łudzą piersi, ze sa potrzebne![]()
To ja chyba tą zupinkę zawekuje i wyciągnę za jakiś czasA powiedzcie mi butelkowe mamy, czy któraś z Was podaje już mleko następne czy dalej początkowe?? Mój mały zjada 4 razy na dobę po 230ml (czasem nie zdąży bo zaśnie) Pediatra kazała już raz dziennie podawać dwójkę i stopniowo całkiem przejść.
ja czekam do pół roku i ani dnia wcześniej.Beti nie martw sie ... moja Mała wcina co 2, max 3 godziny i to po 130-150 mla powinna przeciez jeść już co 4 godziny i wcinac 180 a tu peszek - woli czesciej a mniej
![]()