reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

My też już chrupki od 3 dni zajadamy ;-) Cisza niesamowita podczas jedzenia, aż miło ;-) My jedliśmy takie długie, żeby łatwo w łapce trzymać. Hubert nie ma problemu, żeby coś ciekawego i nowego do pyszczka wsadzić, nigdy w oko nie trafił ;-)
Bodzinka
u nas też był ryk jak wypadł chrupek z ręki. No i pewnie jeszcze nie powinniśmy, ale biszkopcika też już Hubek smakował i w łaski się wkradł.

reklama
Elena no flispy za mieciutkie. Te dlugie sa oki i te Krolciowe tez super. I w normalnym sklepiku.
Ja mam pytanie do mam cycowych. Czy wasze Bobasy tez sie za stope trzymaja jak jedza?? ;-)

Ja mam pytanie do mam cycowych. Czy wasze Bobasy tez sie za stope trzymaja jak jedza?? ;-)

Nie zdziwi Cię chyba, jak odpowiem, że tak ;) Franek jeszcze ma zespół ruszającej się ręki - ręką, którą ma na dole, obejmuje mnie w pół, a druga mu lata - to się zahaczy o koszulę, to o medalik, to znowu drapie się nią po uchu - i tak przez cały czas jedzenia ;)

Nie zdziwi Cię chyba, jak odpowiem, że tak ;) Franek jeszcze ma zespół ruszającej się ręki - ręką, którą ma na dole, obejmuje mnie w pół, a druga mu lata - to się zahaczy o koszulę, to o medalik, to znowu drapie się nią po uchu - i tak przez cały czas jedzenia ;)
Taaa dokladnie tak hi hi hi hi...Mnie jeszce za nos la[\pie nia czasem ;-)

Mój też trzyma nogę jak je i jak się lekko rozbudza. A rękoma tak macha, że dostaję po nosie i wcale to przyjemne nie jest. ;(

Zespół ruszającej ręki to i Cypriano ma, choć on nie cycowy:-D Jak go karmię przed snem (kiedy juz śpiący jest - i to jedyna okazja, ze trzymam go na rekach, bo normalnie nie ma opcji-musi siedziec na foteliku;/) wtedy też jedną ręką mnie obejmuje a drugą ...gładzi po ręce - niesamowite, cudowne uczucie :tak:

U nas tez już chrupy były, ale sporadycznie, choć uwielbia, do tego stopnia, że raz się zakrztusił z łakomstwa. Ciastek na razie nie podaję żadnych.
Buzc - lepiej dawaj mu pierwsze ciasteczka hippa, przynajmniej jaj nie ma w składzie i konserwantów znacznie mniej.

byłam w Tesco i normalnie nie ma tych chrupek o których mówicie - były 'pierwsze chrupki' Hippa i niby było napisane że bezglutenowe ale w składzie było proso - czy proso nie ma glutenu? czy o co tu chodzi?

reklama
Sun, z tego, co wiem, to proso nie zawiera glutenu. Mąż kupił ostatnio jakiś wymyślny słoiczek z kaszą jaglaną - właśnie z prosa robioną, więc to sprawdzałam, żeby wiedzieć, czy dodawać jeszcze mannę czy nie.

Do góry