reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

reklama
Mam pytanie o soczki. Czy trzeba je podawać? Owoce Franek dostaje w kleiku wieczorem. A po posiłkach pije wodę. Soczki średnio lubi.

Mi pediatra mówiła żebym nie podawała soków :/ Ale dałam mu jabłkowy ostatnio żeby zrobił kupkę i nic :(((

ehej dziewczyny a podajecie żółtko? wiem że trzeba podawać, ale kiedy? wyleciało mi z głowy
teściowa twierdzi że już teraz, a ja się lenię teraz studiować wszelkie tabele i mieć z tego niezłą zagrychę która to tabela prawdę rzecze? czy dajecie i jak dajecie? ile dajecie?

Wrublik, chyba w 7 albo po 7 miesiącu się daje. Nie pamiętam dokładnie.

Doszłam do wniosku, że moje obiady są jakieś bardziej treściwe niż te słoiczki. Słoik Franek wsuwa cały i nie wygląda na najedzonego, a mojego obiadu takiej samej porcji nigdy nie zje do końca. Chyba że to same warzywa. Jeśli jest z mięsem to zawsze trochę zostawia. No ale przecież nie będę w niego wpychać jak w tucznika jakiegoś...

Ewa takie w wielkiej paczce. Bezglutenowe całkiem. Tylko patrzyłam, zeby nie były za miekkie i za twarde. Lolkowi je dawałam, reszte pożerliśmy my ;-) Tylko takie zwykłe, bezssmakowe...Mamlał je i byl baaardzo zadowolony choc wiecej bylo na ubranku niz w brzusiu ;-)

Flipsy mogą być???

ja sadzę, że lepiej twarde, a flipsy są bardzo mięciutkie
ja kupiłam takie dłuuuugie i twarde bezglutenowe (chociaż wydaje mi się, że chyba wszystkie są bezglutenowe bo skąd tam niby gluten...)

reklama
Do góry