Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

Więcej nie chce i za chwilę jest głodny. Po takiej ilości nie chce też odbijać - trzymam go w pionie pół godz i nic. Położę go na boczku- to za chwilę uleje
Nie wiem o co chodzi...ehh od wczoraj zabrudził w ten sposób 2 rożki (a mam trzy, więc znowu pranie
) i kilka ubranek- dobrze że sporo ma tych pajacyków;-).wiolciaWiolcia - ja nie pamietam, zebym Nince dawala wit. K ...
a polozna srodowiskowa to nie guru, wiec nie musisz jej sluchacwprowadzaj nowe rzeczy i obserwuj Krzysia. to chyba najbardziej logiczna droga
![]()
mój jest żarłok przeogormny, spadek wagi miał tylko w pierwszej dobie, bo potem już przybierał. Piersi mi w szpitalu tak pobudził, że mialam normalne skurcze jak go karmiłam, a macica się obniżyła do poziomu około 2 tygodniu po porodzie. Nie narzekam, brzuszek szybko zjechał i zostało go niewiele.hej
Chciałam tez sie ws poradzic w sprawie karmienia... moja mała wisi mi przy cycuchu nieraz i 3 h ( oczywiscie z przerwami na odbekniecie i odłozenie, bo myslę, ze juz zasypia) pokarmu mam dużo, wczoraj ściagnęłam 120 m i za rada połoznej podałam w butelce... ale małej było to za mało :0 ile 2 tyg niemowlak je ? nie orientujecie sie moze?
nie i nie będę dawać dopóki nie wprowadzę obiadków. A i wtedy nie koniecznie, bo wolałabym aby popijał piersią. Wiktoria urodziła się latem i nie było potrzeby dopajania, więc teraz tym bardziej.dziewczyny a dajecie coś do picia? Ja wiem że nie trzeba jak się karmi piersią, ale zastanawiam się nad herbatką hippa od 1. tygodnia na trawienie...moż etroszkę pomogłaby w tych baczkach i kupkach...
potrafi zwrócić nawet po 2 godzinach od jedzenia
W czwartek mamy wizytę patronażową więc może coś więcej się dowiem.
kupki moga sie zmienic bo i byc takie luzne z glosnym pierdzeniem, czesto w czasie karmienia - tak jest u cycusiowych dzieci i to jest normalne.no jestem po pierwszej akcji brzuszkowej... wczoraj mała płakała Nam cały wieczór... mam nadzieje, ze to z powodu tego, ze na śniadanie zjadłam jajecznicę na maśle i była dla niej za cieżka ... dziś na wszelki wypadek dam jej troszke herbatki koperkowo-rumiankowej do picia, zamówiłam też w aptece Bobotic i krople Bio Gaia, jak sie powtórzy wczorajsza akcja to zaczne podawac Bobotic, podobno na część dzieci działa...
Zauważyła tez zmianę w wypróżnianiu małej, więc moze zwiastuje to problemy pokarmowe![]()
jezeli prawidlowo przybiera na wadze i ulewanie nie ma konsystencji serka, to sie nie przejmuj. mozesz mu cos podlozyc po materacyk od strony glowki (jakis klin) aby lezal z glowka wyzej (ale nie poduszka na materacyk!!).Mój Krzyś tez ostatnio marudzi chociaż bardziej mnie martwi jego ulewaniepotrafi zwrócić nawet po 2 godzinach od jedzenia
W czwartek mamy wizytę patronażową więc może coś więcej się dowiem.
A tak na marginesie macie jakies ciekawe przepisy na lekkostrawne dania?? Jesli tak to bardzo poprosze bo ja ciągle na krakersach, biszkoptach i bułkach z masłem![]()