89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
ja robiłam tak samo wiec jak co zostaniemy zjedzony oby dwiezaraz mnie zjecie
ale ani K. ani A. na żadnej ekspozycji nie była/ nie był
dostawali po troszku chlebka, potem coraz więcej i więcej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja robiłam tak samo wiec jak co zostaniemy zjedzony oby dwiezaraz mnie zjecie
Też żadnej ekspozycji nie robiłam. Wprowadzałam po trochu jak wszystko inne.zaraz mnie zjecie
Dzięki ale jak dla mnie to jesteście za duże i za chude![]()

Jak Ci chudość nie pasuje to u mnie są niezłe schabiki!Dzięki ale jak dla mnie to jesteście za duże i za chude![]()
Daniela czy Matusza??? Ale ja dzieci nie jadamJak Ci chudość nie pasuje to u mnie są niezłe schabiki!

Słuchajcie, Maksiu przeszedł 2 miesięczny okres ekspozycji na gluten (dawałam 1/2 łyżeczki manny), z wyjątkiem paru dni jak byliśmy na wakacjach. Czy teraz mogę podać mu pełny posiłek glutenowy? W necie są sprzeczne info, np. po pierwszym etapie kiedy się podaje 2-3 g, dawkę zwiększa się do 6 g, a dopiero po 9 miesiącu podaje pełen posiłek, gdzie indziej, że mogę podać od razu po 2-miesięcznej ekspozycji (kiedy podawałam 2-3g) od razu pełen posiłek. Jak to jest ?

Ainah - 1/2 łyżeczki to mało, więc teraz powinnaś przejść na całą łyżeczkę - powiedzmy tydzień, potem łyżka i systematycznie zwiększać, np dodawać skorke chleba czy ciasteczko między posiłkami:-) No nie musisz już całego miesiąca czekać, ale drastyczne przejście z tak małej ilości na pełny posiłek nie jest wskazane. Chociaż te 2 tyg. zrób mu fazy przejściowej![]()
moje!!!!!!!!!!daniela czy matusza??? Ale ja dzieci nie jadam![]()