Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

istnieje mało kaloryczny pokarm, częściowo przez ubogą dietę, częściowo niezależnie od matki - hormony.A ja się chyba poddam:-(. Mały całymi dniami potrafi ryczeć. Dwie godziny temu wróciłam z apteki z nowymi kroplami na kolki, nie ma efektu. Postanowiłam spróbować znowu z butlą. Dałam smoczek dwójkę i mały wciągnął 70ml i zasnął. Mimo tego, że wcześniej dostał pierś. Mleka mam sporo ale chyba jednak "zbyt mało kaloryczne" jak to lekarz stwierdził.:--
-(
Jutro pojadę zważyć go znowu kontrolnie i od tego będzie zależało czy będzie dostawał butlę.
Tak walczyłam o tą laktację:-(, ale jeżeli oboje mamy się tak męczyć, to nie widzę innego wyjścia.![]()
mój też czasami je często, ale mi to nieprzeszkadza. pamiętam, ze wiki tez tak miala, potem juz miala stałe pory jedzenia.krolcia - nie ma czegos takiego jak zbyt malo kaloryczny pokarm!!!! jak malemu dalas butle ze smoczkiem 2, to moim zdaniem jadl, bo mu lecialo. moja tez co godzine czasem w ciagu dnia drze sie o cycka, a jak jej dam, to possie 5 min i potem usypia. a jak jej samo poleci z piersi, to sie budzi i je ...