Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha tak szczerze to nawet jak śpi to strzela różne miny ale zdarza mu się być normalnymWiolcia, Krzyś zawsze ma takie miny?Bo jeszcze nie widziałam jego "zwykłego" zdjęcia
![]()

A poisz go cały czas glc? Może zrób kilka dni przerwy w karmieniu, a jak żółtaczka będzie w odwrocie to znów wrócisz do piersi
No i może- mimo pogody
- wystawiaj go na światło, niech np. śpi w wózeczku przy oknie w ciągu dnia...u mojej niestey bóle brzuszka (czyt. kolka) zdarza sie każdego dnia od 3 doby życia ale też zaobserwowałam że nie ma na to wpływu to co ja jem choc moja wszystko wiedząca teściowa uważa inaczejJa jem wszystko na co mam ochote Bóle brzuszka sie zdarzają, ale juz widze, że nie ma to związku z moją dieta.
Jejku jaki z niego łakomczuszek. He he. Od rana je i je i je.

to ja już dziś ten masaż wypróbujeMasaż na kolkę | wideo
może się przyda kolkowym brzuszkom

Kochana strasznie współczuje tych stresów związanych z tą bilirubiną:-(asjaa bo to jest tak. Jak jest wysoka bilirubina (bili) to wątroba nie daje rady ją szybko związać i przetransportować do jelit i wydalić ze stolcem. Bili związana niezagraża zdrowiu bo nie przedostaje się już do mózgu. A taka niezwiązana może przedostać się z krwią do mózgu i tam odkładać się w jądrach podkomorowych mózgu a tu w wypadku nie leczenia- może doprowadzić do niedorozwoju, niedosłuchu i porażenia mózgowego!
Stąd moje obawy o przedłużająca się żółtaczkę.
Sarka- wspominałaś mi już o tej witaminie e, ale neonatolog u której byłam nic o niej nie mówiła, ani pediatra ani położna środowiskowa

świetną minkę zrobiłZdjęcie Krzysia z trądzikiem niemowlęcym:
Zobacz załącznik 317892
Tutaj jest watek o wysypkach i wyraźniejsze zdjęcie dziecka z trądzikiem:
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/wysypka-na-buzi-20216/index2.html
Mam nadzieję, że Wam to co pomoże.