reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
EVE81- my dokładnie tak samo!!! a myślałam że taka twórcza jestem :dry:

My bawimy się również w wodzie, podczas kąpania, chlapiemy nóżkami i łapkami-Szymon bardzo szybko to załamał :-)

Mąż podtrzymując go pod głowę i pupcię, bawi sie z nim w plywanie, jeżdża dupcia po dnie wanienki-tez to uwielbia:-D

u mnie tak samo - też instynktownie raczej wszystkie zabwy sa u nas obecne:-D chociaż cięzko to nazwać zabawami. to co polecam to czytanie. ja zaczęłam od ptasiego radia i młoda jest zachwycona. czytam jej codziennie radio albo lokomotywę albo rzepkę (bo te trzy wierszyki sa razem w książeczce) i Zuzka jest w niebowzięta. Grucha po tym aż miło a i na obrazki patrzy. takze czytajcie dzieciom:-D

Moja tez lubi słuchac bajek, czasami puszczam jej jeszcze wiersze Brzechwy na płytce.

ATsonia, fajny pomysł ten hamak :-)

U nas dochodzą jeszcze zabawy z psem: berek, jazda na rudzielcu i kizi kizi :-D

EVE81- poczekajmy az nasze dzieciaki podrosną, to wtedy bedę sypać zabawami jak z rękawa-praca zawodowa!!!

a z psem to my się też bawimy...w zabawę pt. " cholera!!! przestań mu lizać rączki " :-D

reklama
U nas dochodzą jeszcze zabawy z psem: berek, jazda na rudzielcu i kizi kizi :-D

u nas zabawy z psem musza jeszcze poczekać. Ferra strasznie o Zuzię zazdrosna i jeszcze nie przekonana do niej całkowicie. myślę, że jak młoda zacznie raczkować to będzie lepiej, na razie jest jeszcze nie przekonana chociaz podchodzi coraz smielej

Do góry