reklama
madzik_
Fanka BB :)
EVE81- my dokładnie tak samo!!! a myślałam że taka twórcza jestem![]()
hahaha chyba każda myślała z nas że jest taka Twórcza

ostatnio Szymon gdakał jak mu spiewałam przy zmienianiu pieluchy " Chodź zdejmiemy kupę niech nie gryzie w du.....!!!!"![]()
buhaaahaaa

buhahaha

U nas Oliwier nie lubi zabawy akuku

Jak ją Zbyszek raz zrobił (zakrył sie za pielucha) to Oliwier tak się wystraszył że masakrycznie się rozbeczał

Ostatnia edycja:
madzik_
Dominika
tu info fachowe o Viburcolu.Ja kupiłam i mam w razie czego w apteczce, jak się zacznie ząbkowanie czy coś.. Na razie nie miałam potrzeby uzycia.
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.
Homeopatia.
Biedny Jaś:-(
Sporo dziewczyn tego używało chyba na forum, tak kojarze z opisów.
tu info fachowe o Viburcolu.Ja kupiłam i mam w razie czego w apteczce, jak się zacznie ząbkowanie czy coś.. Na razie nie miałam potrzeby uzycia.
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.
Homeopatia.
Biedny Jaś:-(
Sporo dziewczyn tego używało chyba na forum, tak kojarze z opisów.
Zabawy z naszymi maluszkami...WŁAŚNIE!!! MÓJ MALUSZEK WSTAŁ DZIŚ O 3.15
cały w skowronkach, wyspany i z wyśmienitym humorze...och jaka była zabawa!!! do 5.15
on padła a ja już spać nie mogę
i juz czuję jaki bedę miała zjazd kolo 15 
Ale przynajmniej męża do pracy lux wyszykowałam-kanapeczki, ciasto, paluszki, jogurt, jabłko, paróweczka i herbatka w termo-kubek

Ale przynajmniej męża do pracy lux wyszykowałam-kanapeczki, ciasto, paluszki, jogurt, jabłko, paróweczka i herbatka w termo-kubek

madzik_
mój właśnie bawi się ale sam do karuzeli-gada jak najęty
ale wstał o 5:45:-)

Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Domonika wspolczyje biedny Jasio sie nameczyl... dlatego pewnie byl marudny bo bol ucha jest podobno straszny:-( Trzymam kciuki zeby szybko wrocil do formy
Buziaczki dla Jasienka ;**

Dominika81
madzik - dzięki za info. Też właśnie kojarzyłam,że parę dziewczyn o tym pisało.
OK. na razie nie będę stosowała, ale jakby było trzeba to będę wiedziała co i jak.
Jaś dziś przespał całą noc, wogóle się nie budził jak zasnął o 22. Ja się przebudziłam o 6:30 jak m szedł do pracy i wzięłam go żeby go nakarmić, bo już mnie piersi bolały okrutnie... Zjadł i spał jeszcze do 9.
Dziś ma tylko 38,5 st. C, nie daje mu na razie czopka.
Jest w miarę pogodny i nie płacze.
Tylko kupy zielone robi pierwszy raz w życiu...
Teraz zasnął..
Lekarka kazała go przy temperaturze trochę dopoić wodą, próbowałam trochę, ale nie chciał wogóle, ani butelką, ani łyżeczką, ani strzykawką, pluł i minę miał zdegustowaną i skrzywioną, jakby to było conajmniej gorzkie. A to tylko woda i na dodatek z odrobiną glukozy. W sumie wmusiłam w niego jakieś 20ml.
Spróbuję jeszcze później.
OK. na razie nie będę stosowała, ale jakby było trzeba to będę wiedziała co i jak.
Jaś dziś przespał całą noc, wogóle się nie budził jak zasnął o 22. Ja się przebudziłam o 6:30 jak m szedł do pracy i wzięłam go żeby go nakarmić, bo już mnie piersi bolały okrutnie... Zjadł i spał jeszcze do 9.
Dziś ma tylko 38,5 st. C, nie daje mu na razie czopka.
Jest w miarę pogodny i nie płacze.
Tylko kupy zielone robi pierwszy raz w życiu...

Teraz zasnął..
Lekarka kazała go przy temperaturze trochę dopoić wodą, próbowałam trochę, ale nie chciał wogóle, ani butelką, ani łyżeczką, ani strzykawką, pluł i minę miał zdegustowaną i skrzywioną, jakby to było conajmniej gorzkie. A to tylko woda i na dodatek z odrobiną glukozy. W sumie wmusiłam w niego jakieś 20ml.
Spróbuję jeszcze później.
Dominika81
tutaj trochę propozycji zabaw z maluszkami 
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/zabawy-i-stymulowanie-rozwoju-maluszkow-3450/

https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/zabawy-i-stymulowanie-rozwoju-maluszkow-3450/
magda19lenka
MTM
Dominika życzę Jasiowi szybkiego powrotu do zdrowia.
A ja mam problem. Małgorzatka ostatnio nie ma apetytu, mało je, jest marudna i nie do zniesienia. A dziś na dziąsełkach zauważyłam zgrubienie, jakby te dziąsła takie opuchnięte ... wszystko wskazywało by na ząbki, ale czy to nie za wcześnie ???? O tym, że się ślini i pcha paluchy do buzi to chyba nie muszę wspominać...

A ja mam problem. Małgorzatka ostatnio nie ma apetytu, mało je, jest marudna i nie do zniesienia. A dziś na dziąsełkach zauważyłam zgrubienie, jakby te dziąsła takie opuchnięte ... wszystko wskazywało by na ząbki, ale czy to nie za wcześnie ???? O tym, że się ślini i pcha paluchy do buzi to chyba nie muszę wspominać...

reklama
nik_a
Rodzinka w komplecie :-)
Lena też chucherko- tydz. temu 5190 :-)