reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Dominika - bardzo współczuję Jasiowi, ale najważniejsze, że choroba zdiagnozowana i leki już podawane. Na pewno szybko Jaś będzie zdrowy i pogodny.

reklama
EVE81- my dokładnie tak samo!!! a myślałam że taka twórcza jestem :dry:

hahaha chyba każda myślała z nas że jest taka Twórcza:-D:-D:-D

ostatnio Szymon gdakał jak mu spiewałam przy zmienianiu pieluchy " Chodź zdejmiemy kupę niech nie gryzie w du.....!!!!":cool2:

buhaaahaaa:-D:-D:-D
buhahaha:-D

U nas Oliwier nie lubi zabawy akuku:-D bynajmniej nie w wersji jak ją tata wykonuje:-D jak ja robie to jest OK:-)
Jak ją Zbyszek raz zrobił (zakrył sie za pielucha) to Oliwier tak się wystraszył że masakrycznie się rozbeczał:-D nie wiedziałam wtedy czy się smiać czy płakac:-D az taki straszny ten tata:-D

Ostatnia edycja:
Dominika
tu info fachowe o Viburcolu.Ja kupiłam i mam w razie czego w apteczce, jak się zacznie ząbkowanie czy coś.. Na razie nie miałam potrzeby uzycia.
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.
Homeopatia.
Biedny Jaś:-(
Sporo dziewczyn tego używało chyba na forum, tak kojarze z opisów.

Zabawy z naszymi maluszkami...WŁAŚNIE!!! MÓJ MALUSZEK WSTAŁ DZIŚ O 3.15 :szok: cały w skowronkach, wyspany i z wyśmienitym humorze...och jaka była zabawa!!! do 5.15 :dry: on padła a ja już spać nie mogę :baffled: i juz czuję jaki bedę miała zjazd kolo 15 :shocked2:

Ale przynajmniej męża do pracy lux wyszykowałam-kanapeczki, ciasto, paluszki, jogurt, jabłko, paróweczka i herbatka w termo-kubek :-D

madzik - dzięki za info. Też właśnie kojarzyłam,że parę dziewczyn o tym pisało.
OK. na razie nie będę stosowała, ale jakby było trzeba to będę wiedziała co i jak.

Jaś dziś przespał całą noc, wogóle się nie budził jak zasnął o 22. Ja się przebudziłam o 6:30 jak m szedł do pracy i wzięłam go żeby go nakarmić, bo już mnie piersi bolały okrutnie... Zjadł i spał jeszcze do 9.
Dziś ma tylko 38,5 st. C, nie daje mu na razie czopka.
Jest w miarę pogodny i nie płacze.
Tylko kupy zielone robi pierwszy raz w życiu...:baffled:
Teraz zasnął..
Lekarka kazała go przy temperaturze trochę dopoić wodą, próbowałam trochę, ale nie chciał wogóle, ani butelką, ani łyżeczką, ani strzykawką, pluł i minę miał zdegustowaną i skrzywioną, jakby to było conajmniej gorzkie. A to tylko woda i na dodatek z odrobiną glukozy. W sumie wmusiłam w niego jakieś 20ml.
Spróbuję jeszcze później.

Dominika życzę Jasiowi szybkiego powrotu do zdrowia.
A ja mam problem. Małgorzatka ostatnio nie ma apetytu, mało je, jest marudna i nie do zniesienia. A dziś na dziąsełkach zauważyłam zgrubienie, jakby te dziąsła takie opuchnięte ... wszystko wskazywało by na ząbki, ale czy to nie za wcześnie ???? O tym, że się ślini i pcha paluchy do buzi to chyba nie muszę wspominać... :dry::dry:

reklama
Do góry