Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To też właśnie napisałam że pierwsze ruchy pojawiają się około 20 tc...i dalej obstaję przy tym że można poczuć dzieciaka w 14 tygodniu ciąży oczywiście jeśli chodzi o pierwszą ciążęNINA27
dla mnie to cos dziwnego bo wiekszosc lekarzy mowi ze w pierwszej ciazy niby ruchy po 20tygodniu sie czuje,a ja nie jestem szczupla raczej konkretna kobietka jestema juz pierwsze bulgotanie czulam w 14tyg i bylo to codziennie,a w 16tyg juz bylam pewna ze to dzidzia juz kopie bo coraz mocniej to odczuwalam wiec moze ja jakis wyjatek jestem,i nawet mowilam mojej pani doktor to mi odpowiedziala ze to calkiem mozliwe:-)
MONAZUPA ja jestem w 32tygodniu i od jakiegos czasu wstaje z moim m jak idzie do pracy o6 rano i koniecznie musze wypic ciepla herbatke i zjesc kanapke bo bez tego ani rusz maly mi nie daje spac dopuki nie zjem,potem spie jak dzidzius :-)a wieczorkiem jak jem kolacje to kopie jak oszalaly chyba w podziekowaniu za jedzonko heheheh![]()
to jest fajne bo można odróżnić czy to stópka, czy kolanko
ale najgorsze jest później to, ze skóra w tym miejscu bardzo boli
w końcu musi się rozciągnąć!