reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
no mnie bolało. ale to zalezyod kobiety tak mi sie wydaje.
Mam pytanie do Was. Bardzo się martwię...tydzień temu byłam u lekarza i powiedział,że mam miękką szyjkę macicy. Jestem w 26tc.
Kazał mi odpoczywać i dużo leżeć. Tylko co to znaczy dużo leżeć? To,że mam miękką szyjkę to oznacza,że będzie ona mi się skracała i rozwierała...Zadnych leków nie biorę
Kazał mi odpoczywać i dużo leżeć. Tylko co to znaczy dużo leżeć? To,że mam miękką szyjkę to oznacza,że będzie ona mi się skracała i rozwierała...Zadnych leków nie biorę
Ilona1985
Fanka BB :)
hejka!
Wg mnie to powinnas dostac nakaz lezenia skoro jest miekka...hmm
Ja np ze wzgledu na niewydolnosc leze od 3 miesiaca i chodze tylko sie kapac i zalatwiac.Wstaje na dluzej jak mam wizyte u ginka i to tyle.
A nie masz skurczy do tego, brzuch Ci sie nie stawia...bo jesli tak to pedz po leki na podtrzymanie...
Wg mnie to powinnas dostac nakaz lezenia skoro jest miekka...hmm
Ja np ze wzgledu na niewydolnosc leze od 3 miesiaca i chodze tylko sie kapac i zalatwiac.Wstaje na dluzej jak mam wizyte u ginka i to tyle.
A nie masz skurczy do tego, brzuch Ci sie nie stawia...bo jesli tak to pedz po leki na podtrzymanie...
Witam jestem tu po raz pierwszy szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.Rano obudził mnie straszny ból brzucha potem biegunka i tak kilka godzin.Potem postanowiłam sie umyc i wyczułam macice jest obnizona dosyc i bardzo sie boje bo to dopiero 30 tydzień ciąży.U lekarza byłam 11.01 było szystko w porządku. Pomózcie
no jutro zaczyna sie weekend a mój ginekoog wyjechał na urlop.Ale biegunka ustała a brzuszek no wydaje mi sie że sie obnizył.Mama twierdzi że to nic takiego ze sie może obnizyła bo dziecko już nisko.Poczekam jak nic niepokojacego sie nie pojawi to poczekam do wizyty. Ale dzieki za odpowiedż 
reklama