Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na tą chwilę skłaniam się ku Jedo Bartatina Alu/Plus, mam nadzieję że się sprawdzi :-)
a i cenę ma dość przystepną. Na tą chwilę jest to mój faworyt.
Super pomysl ze jest na paskach bo malucha bedzie mozna jednym palcem uspic :-)
No właśnie z tego co czytałam to jest najczęściej wymieniane jako minus ale tak jak piszesz idealnego nie maBluetooth - dobrze że znalazłaś swój typ, ja naprawdę polecam, może troszkę ciężki, ale idealnego się nie znajdzie. Ja póki co ciągle szukam...
Bluetooth za jaką cenę znalazłaś ten wózek? Fajnie że go widziałaś i troche wypróbowałaś, mogę sie oprzeć teraz na Twoich wrażeniach bo nie wiem czy gdzieś u mnie w sklepach są te wózki :-)
No właśnie z tego co czytałam to jest najczęściej wymieniane jako minus ale tak jak piszesz idealnego nie ma
My podjelismy decyzje ze albo Hartan VIP XL albo ten. I jesli o mnie chodzi to prowadza sie identycznie tylko ten Jedo jest wedlug mnie duzo lepiej wykonczony i do tego ma duzo wiecej dodatkow w cenie wozka tj. gleboka torba na zakupy pod wozkiem i torba na rzeczy typu pielucha, butelka.