też go brałam pod uwagę, ale z racji tego że na wiosnę i tak będę kupować lekką spacerówkę która się zmieści do mojego przyszłego małego samochodu
(albo i nie, jeśli mi się będzie dobrze jeździło pierwszym) to jednak chyba ciągle stoimy przy tym Jane z odwracanym siedziskiem
(albo i nie, jeśli mi się będzie dobrze jeździło pierwszym) to jednak chyba ciągle stoimy przy tym Jane z odwracanym siedziskiem

Niektore sa tak niestabilne, czasami sprawiaja wrazenie jakby byly rozklekotane albo z tak tandetnego i nieprzyjemnego materialu ze na pewno nie chcialabym nim na co dzien jezdzic. A do tego niektore tez ciezko sie prowadzily szczegolnie przy skrecaniu kolami lub wjezdzaniu na chodnik wiec suma sumarum zaden z naszych wybranych modeli w rzeczywistosci nas nie zadowolil
Po tym tescie wiem, ze wozka nigdy bym nie kupila bez sprawdzenia tego modelu najpierw w rzeczywistosci. Wiele rzeczy w internecie pieknie wyglada, nawet opinie maja super ale na koncu liczy sie indywidualne odczucie, czy Tobie sie podoba a nie innym. O gustach po prostu sie nie dyskutuje bo kazdy ma inny :-)