Wiśnia
mamy lutowe'07 Fan(ka)
u nas bunt ostatnio![]()
i u nas też. na całego

ryczy i wrzeszczy po kilkadziesiąt razy dziennie, czekam kiedy mi sąsiedzi policję wezwą że dziecia maltretuję

a bije i owszem - Izę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas bunt ostatnio![]()

Awantur jeszcze nie robi, ale zmiany humorków są widoczne, klepanie a i owszem, zaczyna się
Zwłaszcza jak mu się czegoś zabroni albo coś mu się nie podoba. Dobrze że Brata nie rusza, tylko mnie i męża, oczywiście mnie częściej, bo jestem z nim sama prawie cały dzień
No nic trzeba to jakoś przeżyć - nie ma innego wyjścia. Najpierw jednak trzeba się zaopatrzyć w duuuże pokłady cierpliwości, wytrwałości i konsekwentności

jak slyszy ,,nie wolno,, to zaczyna udawac ze placze hehhe ale dobry jest w wymuszanie szczegulnie od tatusia ja jestem twarda 
ryczy i wrzeszczy po kilkadziesiąt razy dziennie, czekam kiedy mi sąsiedzi policję wezwą że dziecia maltretuję![]()
U nas tez ostatnio masakra ,bunt na calego czyli piszczenie ,wymuszanie placzem
u nas to samo
jeszcze moge dopisac ze rzuca rzeczami po scianach albo na podloge i lubi niszczyc jak cos jej w rece wpadnie podczas ''szalu''
Pewnie jeszcze wszystko przed nami