Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale widzę że np innych potrafi strzelić w buzię i jak się ktoś śmieje to jej się to podoba i uważa to za zabawe no ale jak ktoś sobie na to pozwala 

Myslam ze ze smiechu pekne.....
No niezle KAROLA
A ja mam inny problem....Julka mnie od dwoch dni leje po buzi
Co ja mam robic??
Krzycze na nia, ze nie wolno a ona sie smieje....dzisiaj tak mi strzelila ze az sie poplakalam:-(i przyznam ze dostala w lapke ode mnie:-(ale to nawet nic nie pomoglo/......buuuuu...
.Konrad tez woli mnie
,mimo,ze Jacek sie z nim bardziej wyglupia
.I jak wychodze,to tez placze,wiec staram sie,zeby tego nie widział.Skoro jednak Szymus cały czas za Toba chodzi...
.Teraz juz naprawde rzadko,ale np dzis mnie trzasnął w kostke.Śmiac mi sie chciało,ale oczywiscie powaznym tonem odpowiedziałam na to.Zauwazyłam jednak,ze lepiej dziala na niego brak mojej reakcji.Jak kiedys kopal wiecej,to zwracałam mu za kazdym razem uwage.I kopał dalej jak najęty...Jak przestałam,to i on zapomniał.Trzeba próbowac róznych sposobów,w koncu ktorys poskutkuje
.Od mojej kolezanki corka jak np. niedostala czegos co chciala to odrazu w placz i prowokowala wymioty dopiero jak przestala zwracac na to uwage tylko mowiac "tu masz recznik i teraz to powycierasz " i sobie poszla i po paru razach poskutkowalomówicie że z tym płaczem i uwielbieniem mamy to minie. kurcze, ale ja nigdzie nie mogę się ruszyćostatnio no nigdzie.no a jak to napinanie i wymioty mu się "spodobają" to dopiero będzie problem.nawet przekupywanie czymś co lubi nie pomaga.wszędzie z mamą tylko mama.:--
-(

Jak mnie Jacki bila to jej dalam pare razy po lapkach i przestal ,jak mnie ciagla za wlosy ja tez ja pociaglam lekko i pytajac "i co boli co nie" i przestala ,wiem ze to nie sa dobre formy pokazania co wolno a czego nie ale u Jacki nic niepomagalo
.Myślę,że trzeba mądrze reagować,nie przesadnym zainteresowaniem tym faktem,a na pewno sie nie utrwali.