NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Nie patrz na to, bo to tylko widełki.A jak rozumieć ten przedział 1-10 tydzień i jest tam od 202? Troszkę się gubię![]()
P. S. 1 tydIwn ciąży jest wtedy, gdy się nie jest w ciąży i ma się okres
także serio, nie sugeruj się tym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie patrz na to, bo to tylko widełki.A jak rozumieć ten przedział 1-10 tydzień i jest tam od 202? Troszkę się gubię![]()
nie patrzymy na te widelka. Masz wynik powyżej 5 a to oznacza ciążę. Ważny jest przyrost. Zrób jutro betę i dowiemy się jak rozwija się wczesna ciążaA jak rozumieć ten przedział 1-10 tydzień i jest tam od 202? Troszkę się gubię![]()
Super, bardzo dziękuje!Nie patrz na to, bo to tylko widełki.
P. S. 1 tydIwn ciąży jest wtedy, gdy się nie jest w ciąży i ma się okresa beta startuje od 0, nie od 200
także serio, nie sugeruj się tym![]()
Tak zrobię tam gdzie robiłam wczoraj, kurczę stresuje się troszkę i mam nadzieje ze ten wynik jednak bedzie jutro tezKażde laboratorium podaje inne widełki, ale też wychodzą trochę inne wartości, więc ważne jest żeby przyrosty badać w tym samym lab najlepiej i tej samej godzinie
Nie martw się na zapas tylko zrób po 48h kolejne badanie.Tak zrobię tam gdzie robiłam wczoraj, kurczę stresuje się troszkę i mam nadzieje ze ten wynik jednak bedzie jutro tez
Dziękuje! No to zobaczymy jutroNie martw się na zapas tylko zrób po 48h kolejne badanie.
Dla pocieszenia powiem Ci że moja pierwsza beta była 66, a po 48h już było ponad 200 i obecnie kończę 6 miesiąc ciąży![]()
Zdecydowanie za wcześnie. Ginekolog nic nie zobaczy prócz potwierdzonej bety. Może jednak warto termin zmienić po powrocie z urlopu? Chyba że masz jakieś obciążenia genetyczne i musisz brać jakieś leki to wtedy warto się wybrać.Dziękuje! No to zobaczymy jutro, wstępnie mam tez na wtorek lekarza ale nie wiem czy nie będzie to za wcześniej lecz nie ma innego terminu bo idzie na urlop i to tez takie czy coś zobaczy i coś będzie mógł powiedzieć
Chodzi o to ze chciałabym z nim porozmawiać o jednej kwestii, ponieważ mamy już opłacone wakacje 17 lipca na Wyspy Kanaryjskie i jestem zestresowana czy wgl można wtedy lecieć i jak to wyglada, nie wiem czy która była może tez w takiej sytuacji?Zdecydowanie za wcześnie. Ginekolog nic nie zobaczy prócz potwierdzonej bety. Może jednak warto termin zmienić po powrocie z urlopu? Chyba że masz jakieś obciążenia genetyczne i musisz brać jakieś leki to wtedy warto się wybrać.
Chodzi o to ze chciałabym z nim porozmawiać o jednej kwestii, ponieważ mamy już opłacone wakacje 17 lipca na Wyspy Kanaryjskie i jestem zestresowana czy wgl można wtedy lecieć i jak to wyglada, nie wiem czy która była może tez w takiej sytuacji?