Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, obecnie 30tc. Faktycznie włączyli ten acard i mierzenie ciśnienia. Na początku tylko tyleO to supera jesteś jeszcze w dwupaku?
jakie zalecenia mialas?
mi wyszły w ciąży podobne te ryzyka do Twoich, brałam acard i urodziłam normalnie bez wywoływania. Duży wpływ na te ryzyka ma wiek, wywiad itd.A porod bedziesz musiala miec wywoływany czy ciśnienie się unormowało i nie ma takiej potrzeby? Z porodem przedwczesnym tez Ci wyszlo duże prawdopodobieństwo?
Na ten moment nic nie wskazuje, żebym miała urodzić wcześniej niż w terminie i miec yen porod wywolywany, ale wiadomo, że jeszcze trochę czasu zostałoA porod bedziesz musiala miec wywoływany czy ciśnienie się unormowało i nie ma takiej potrzeby? Z porodem przedwczesnym tez Ci wyszlo duże prawdopodobieństwo?
Tylko na podstawie tez prognozy z pappa czy mialas do końca wysokie ciśnienie?Ja przy podobnych wynikach miałam zapobiegawczo wywoływany poród w skończonym 38 tygodniu. Z tego co zrozumiałam to różne są procedury w różnych szpitalach - w moim stosowali takie. Ale to było w 2022, więc może się coś pozmieniało![]()