reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

Jolu, mnie się przesuwał szybko na początku. Teraz jakoś stanął w miejscu. Może dlatego że naoglądałam się suwaczków o dwa tyg do przodu i ten mój ciągle jakiś taki w tyle.

Asylan nie zrozum mnie źle. Mnie też śnią się koszmary, więc wiem co to znaczy obudzić się po czymś takim. Ale jak przeczytałam o tym Twoim śnie z siatkami to dostałam głupawki :-D

reklama
mi sie dziś śniło że paliłam papierosa a wczoraj wogóle stała się rzecz straszna ale staram się nie denerwować... poszłam sie podmyć wieczorem, wycieram się i coś mi śmierdzi, obwachałam ręcznik- kotcimi sikami!! mój kot naszczał mi w nocy do walizki na ręcznik i ja się wytarłam tym recznikiem w miejsca intymne :szok: , teraz tylko czekać na nastepne toxo. Zastanawia mnie czemu ten kocur tak zrobił :( nie lubi jak wyjeżdżam i w sumie juz drugi raz tak zrobił, tylko wczesniej walizka była pusta, eh :(

ojej Sorga oby wszystko bylo dobrze!!!!! efilo tez potem mialam z tego ubaw a w szczegolnosci moj mezus i kumpel ale w snie bylam przerazona!!!! i po obudzeniu.. a przeciez uwielbiam koty :))) na odleglosc bo mam alergie niestety :( jolka mi sie strasznie dlugo ciagnie bo mam mdlosci i czasem wymioty no i juz bym chciala zeby byl tydzien 16 (wtedy przeszly mi mdlosci w pierwszej ciazy) no i lozysko wkracza w gre i mniejsze ryzyko poronienia. juz sie nie moge doczekac usg w przyszla srode zeby zobaczyc na wlasne oczy ze wszystko okay!

Mnie raczej nie mdli i mogę jeśc wszystko, nawet ostatnio słodycze (w poprzedniej ciąży "śmierdziały" mi do końca).
Ale spanie w nocy to mój największy problem. Kładę sie spać o 22 bo jestem wykończona, nie mogę zasnąć do 23.30, o 1.30 budzę się na picie i znów nie mogę zasnąć, o 4 na siusiu i znowu nie mogę zasnąć, a na koniec budzę się godzinę przed budzikiem. Koniec, końców w pracy, to co robię najczęściej to jest ziewanie :zawstydzona/y:

Ja tez ze spaniem mam pokrecone w nocy wstaje ze 20 razy a spac mogłabym do popołudnia:-)

Ja też ze spaniem mam pokręcone bo nie śpię wieczorem a rano muszę pędzić do pracy i zero odsypiania :wściekła/y:

Asylan, cieszę się że nie masz mi za złe tej siatki :-)

ofkors ze nie mam za zle efilo. piszcie tez jakie macie pokrecone sny a bedzie jeszcze lepiej w zaawansowanej ciazy....
ze spaniem mam identycznie kurcze potem do poludnia chodze nieprzytomna i jak sie nie zdrzemne ok 12-13 razem z Cyrylka to caly dzien marudze ziewam wieczorem powieki mi sie kleja i przed telewizorem to od razu bym spala ale gdy tylko wkrocze do sypialni i sie legne kuniec!!! moj mezus slodko chrapoli od godziny a ja sie przekladam z boku na bok. a jak Cyrylka mnie w nocy obudzi to potem znow godzina z glowy bo nie moge usnac. ale musze przyznac ze jestem strasznie leniwa bo siusiu to owszem mi sie chce od 3 nad ranem o tym mysle (i czuje) ale zeby wylezc z wyrka do kibelka ktory jest taaaak daleko buuu mecze sie do rana i nie wstaje za potrzeba. to chyba szczyt lenistwa.... kto mnie przebije????

asylan ja mam podobnie :tak:
Budzę sie czuję, że mi się chce ale myślę sobie "przejdzie".
Niestety po trzudziestu minutach leżenia okazuje się, że nie chce przejść i muszę wstawać do łazienki :wściekła/y:

reklama
No i teraz to już sie trzęse ze strachu- dopadło mnie przeziebienie... 1 dzień po kontakcie śluzuwek z kocimi sikami ;/ panika w oczach w sobote toxo. Czy to przeziebienie czy toxoplazmoza??????:no:
Moje koty to koty domowe ale i tak się boję :sick:

Do góry