reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WYPRAWKA dla malucha (i mamy do szpitala)

reklama
ja chyba powoli zabiorę się za kompletowanie torby do szpitala.
znajoma mnie przekonała, że po 30 tygodniu lepiej mieć ja w pogotowiu;-)

A w szpitalu gdzie chcę rodzić uprzedzają żeby nie brać na oddział toreb i walizek tylko w siatkę wszystko spakować! a oczywiście na terenie całej warszawy nie ma takiego szpitala gdzie by nie były potrzebne własne ciuchy dla małego i matki jak i podpaski ( wielkości połowy reklamówki) i pieluszki ( wielkości wielkiej reklamówki) i kosmetyki i kocyki i tetra i flanela i multum rzeczy wymaganych - i ja mam to w reklamóweczkę zmieścić!!!! porąbało ich chyba! sama moja koszula z szlafrokiem to już jest pełna reklamówka - a gdzie reszta!!!!????

Maria dlaczego w reklamówki ?? :szok:
Ja pakowałam wszystko do toreb ale u mnie w szpitalu nie mieli nic przeciwko ...

No nie w reklamówki tylko w reklamówkę - jedną !!! wariaci!!! bo się wkurzają na ciężarne co przynoszą wielkie walizy i im zaśmiecają oddział! ja do porodu Bartka też szłam z walizą na kółkach a i tak pieluch nie zmieściłam tam - więc nie wiem jak ja mam iść z JEDNĄ reklamóweczką!

Maria he he już kapuje :-D
U mnie nie trzeba było brać ubranek dla dziecka a i tak ledwo w dwie torby weekendówki się zmieściłam ... Jedną miałam do porodu a drugą już na pobyt w szpitalu ...

reklama
Do góry