Mamafasolki
Fanka BB :)
To trzymam kciukiNas będzie piecioro plus pies.Ostatnie piętro bez windy. I ogromny ogromny kredyt. Marzę o ucieczce na parter. Plan mamy, ale nie zapeszam.
Na pewno przytulnie się urządzicie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciukiNas będzie piecioro plus pies.Ostatnie piętro bez windy. I ogromny ogromny kredyt. Marzę o ucieczce na parter. Plan mamy, ale nie zapeszam.
Na pewno przytulnie się urządzicie![]()
Ja 36 i mega motywacja do zmiany mieszkania w ciągu najbliższych dwóch lat. Aktualnie polujemy na okazję.![]()
Ja nie chce juz tu inwestowac. W sumie w grudniu mina dwa lata od odebrania kluczy i tez od podstaw robilismy ale duzo prowizorycznie zeby przed narodzinami corki zdazyc i jakos pod koniec lutego sie przenieslismy a ona 24.03 sie urodziła. A inwestowac nie chcemy bo planujemy je sprzedac mimo ze na kredyt jest, dobrac kolejny albo cos pokombinowac i cos większego ;-)(bo jak hipoteka jest i sprzedamy mieszkanie to najpierw caly kredyt musimy splacic i ewentualnie to co jest górką zostaje nam w kieszeni.. a i od tego podatek chyba 19% trzeba zaplacic chyba ze kupi sie kolejną nieruchomoscto mam prawie 12 metrów więcej... normalnie będziemy się ganiać po mieszkaniua na poważnie: chcemy schować łóżko w dużym pokoju a'la półkotapczan i z czasem zwolnić mały pokój. Tylko łóżka szkoda, bo w tym roku kupione
ale pojedzie na wieś i będzie jak znalazł
![]()
My tez szukamy i moze cos sie trafi tylko my chcemt w stanie deweloperskim ;-)Ja 36 i mega motywacja do zmiany mieszkania w ciągu najbliższych dwóch lat. Aktualnie polujemy na okazję.![]()
Ja sie do mieszkan nie przyzwyczajam :d jak bede miała dom pod Warszawą albo segment w Warszawie (ajjj marzenia) to sie przyzwyczaje xDMy się wprowadziliśmy w grudniuwięc chcemy tu trochę zostać, a to takie nasze gniazdko, bo remont od początku
![]()
Zastanawiamy się z partnerem nad kupnem tego wózka Link do: KUNERT Wózek Dziecięcy Lavado 3W1 + KUFEREK
Chce po tej stronie zostac, w gre wchodzi Piastow, Pruszkow, Brwinów.... do Grodziska Maz. ;-)@aga6 rozumiem doskonale. U nas o tyle lepsza sytuacja, że mamy domek w lesie, 1.5 h jazdy i rodziców z działką blisko. Ja bardzo lubię to nasze mieszkanie, bo jest super ustawne - pokoje prawie kwadrat, spora kuchnia i łazienka. Nie wierzą nam, że to tylko tyle metrówtrochę problem bo zachód, ale dajemy radę
I takie typowe osiedle PRL - masa zieleni, linii tram i autobus, ze trzy szkoły i x sklepów
Warszawa to kosmos... A Legionowo? Bo podobno super dla dzieci.
Nasze pierwsze, ale mamy nadzieję na jeszcze jednozobaczymy
![]()
No te kredyty to masakra.. wiecej odsetek niz kapitalu sie placiWzięłam kredytu 150 000, przez 10 lat spłaciłam 100 000 i .... mam jeszcze 250 000 plus odsetki do spłaty. Mieszkania spadły i teraz za moje mogę cenić maks 120 000, i trzeba by pewnie opuścić (stary blok, wysokie piętro bez windy). Kredyt pewnie odziedziczą i moje dzieci, ale już nic nie poradzę.
My też odkładamy staramy się tysiąc zł miesięcznie odłożyćWózek będziemy kupować nowy, ale po Nowym Roku.
Musimy jeszcze dokupić łóżeczko, materac, przewijak, wanienkę, kocyki etc. i komodę. Marzy mi się fotel do karmienia, ale nie wcisnę go do naszego małego mieszkania... Część ubranek dostaniemydostaliśmy już dwa worki różnych zabawek i sądzę, że o to się nie będziemy martwić
Zastanawiam się nad porządnym laktatorem...Generalnie odkładamy już na wyprawkę, bo inaczej to będzie bankructwo...