Kasia323
Fanka BB :)
U mnie 49 m i też będzie nas pięcioroNas będzie piecioro plus pies.Ostatnie piętro bez windy. I ogromny ogromny kredyt. Marzę o ucieczce na parter. Plan mamy, ale nie zapeszam.
Na pewno przytulnie się urządzicie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 49 m i też będzie nas pięcioroNas będzie piecioro plus pies.Ostatnie piętro bez windy. I ogromny ogromny kredyt. Marzę o ucieczce na parter. Plan mamy, ale nie zapeszam.
Na pewno przytulnie się urządzicie![]()

Że tak powiem w kupię weselejU mnie 49 m i też będzie nas pięcioro![]()
Wszystko śliczne i drogieWózek będę chciała ten na 100%
Link do: Bebetto Tito | Smykoland.pl
Plus fotelik , który też można przyczepic
Link do: Fotelik Cabrio fix | Smykoland.pl
A łóżeczko z allegro
Link do: 22el ŁÓŻECZKO TAPCZANIK Z SZUFLADĄ MATERAC POŚCIEL

Haha wiem , ja chciałam używany wózek i fotelik tej firmy ale teściowa na używany się nie zgadza, a mówiłam co ile kosztuje powiedziała że kupi ten co chce więc żeby się z nią nie kłócić machnelam ręka xDWszystko śliczne i drogie![]()
Zawsze to 13 metrów wiecej.U mnie 49 m i też będzie nas pięcioro![]()
Będziemy dzielić duży pokój... przeprowadzka nie wchodzi w gręZawsze to 13 metrów wiecej.![]()

Jeśli chodzi o wyprawkę u mnie najważniejszym jej elementem był chyba wózek. Chciałam aby był wygodny dla maluszka i dla mnie, poręczny, praktyczny, lekki, zwrotny i łatwy w obsłudze. Finalnie wybrałam anexa z serii discovery i jestem z niego bardzo zadowolona. Spełnia wszytskie moje oczekiwania a dodatkowo fajnie się prezentuje![]()
O jej, jestem w szoku - wyglada super i cena przystepna - ja jak ogladalam ostatnio wozki, to tak od 3 tys w gore (Anex; Quinny), nie mialam wczesniej do czynienia z zadnymi wozkami i nie wiem, czy warto warto wybierac ''makowe'' 2 razy drozsze, czy lepiej zaplacic polowe mniej?
Czy jest na prawde jakas ogromna roznica w tych wozkach?