reklama
majaam
majaam
andariel, słodka ta sukieneczka.Gdyby to moje Szczęscie chciało się ujwanić..
U mnie jest fajny lumpek w centrum, wszystko na wagę, jak leci i często nowisieńkie rzeczy(mam żakiet sztruksowy Top Shop za 5zł-leży jak od krawcowej), ale wejść do tego sklepu, jak mają dostawę

U mnie jest fajny lumpek w centrum, wszystko na wagę, jak leci i często nowisieńkie rzeczy(mam żakiet sztruksowy Top Shop za 5zł-leży jak od krawcowej), ale wejść do tego sklepu, jak mają dostawę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andariel
mama super dwójki :]
deli jeśli chcesz takie spodenki, to mogę Ci kupić, bo widziałam jeszcze kilka sztuk z innym motywem (np. misiem zamiast małpki), tylko jak dodać koszty wysyłki (myślę, że trzeba liczyć jakieś 7 pln), to razem będzie bliżej 20
dziewczyny - jesli chodzi o lumpeksy to szukajcie u siebie Scandii!!! u mnie na poczatku miesiaca robia super wyprzedaze - najpierw 2 dni kazda rzecz jest przeceniona o 50% a nastepne 2 dni kazda rzecz za 3 zl.!!!
za 3 zl kupilam spodnie ciazowe H&M i inne cuda - teraz czekam na 1 czerwca ;-)
za 3 zl kupilam spodnie ciazowe H&M i inne cuda - teraz czekam na 1 czerwca ;-)
maggie85
Mama M.
fajny zakup aneczka, my dopiero w sierpniu pewnie kupimy łóżeczko 
Ale liste wyprawkową za to skończyłam w większości dzięki Tobie bo podałaś tu fajną listę
za co dziękuję! 
bo sama bym pewnie jeszcze zbierała informacje
choć i położna mi ostatnio dużo podpowiedziała.No i niedługo na zakupy wielkie się wybiorę, w kooońcu..

Ale liste wyprawkową za to skończyłam w większości dzięki Tobie bo podałaś tu fajną listę

bo sama bym pewnie jeszcze zbierała informacje

Dziękuje za propozycję :-) rozejrze się jeszcze w sklepach i zobaczę czy u nas coś jest :-) (za rozsądną cene). Jeśli nie to zgłosze się do ciebie.deli jeśli chcesz takie spodenki, to mogę Ci kupić, bo widziałam jeszcze kilka sztuk z innym motywem (np. misiem zamiast małpki), tylko jak dodać koszty wysyłki (myślę, że trzeba liczyć jakieś 7 pln), to razem będzie bliżej 20
Jeszcze raz dziękuje za propozycję

MALINKA2109
Fanka BB :)
Aniu super zakupy a łóżeczko bardzo mi się podoba bo na początku też się nad nim zastanawiałam

reklama