reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Wiesz Aga kilka na 56 sie przyda na pierwszy tydzien albo po odbior do szpitala, ale radze w wiekszej ilosci zaopatrzyc sie w rozmiar 62, poniewaz tak male dziecko szybko rosnie. Moje dzieci np. od razu jak sie rodzily mialy po 56cm wiec dlugo nie pochodzily w rozmiarze 56.
a moje obie dopiero po miesiącu chyba weszły w 62,bo jedna miałam 51 cm a druga 54 cm,wiec maleństwaWiesz Aga kilka na 56 sie przyda na pierwszy tydzien albo po odbior do szpitala, ale radze w wiekszej ilosci zaopatrzyc sie w rozmiar 62, poniewaz tak male dziecko szybko rosnie. Moje dzieci np. od razu jak sie rodzily mialy po 56cm wiec dlugo nie pochodzily w rozmiarze 56.
a juz myślałam,ze tylko ja takie maleństwa miałam pocieszyłaś mnie bo u nas dzieci znajomych wszystkie jak sie urodziły miały ponad 60cm od razu wiec mniejszych wcale nie potrzebowałyIwonka mój też miał 51 i musiałam dokupić 56 ale lepiej dokupić lub zakładać większe niż kupić dużo 56 a założyć tylko w szpitalu.
moja miała 2720 g,ale w sumie była tylko 2 dni przed terminem,bo druga była juz 3200gno tak tylko że mały się urodził 2800 i wcześniej;p
ale teraz też jestem przygotowana na dużo 56.
mój tez miał 3000g i 51 cm więc spokojnie w 56 pochodził - dopiero potem jakoś nadgonił i przyspieszył - chyba podobnie jak u Ani było przeskoczenie rozmiaru
Dziewczyny zakupy sliczne choć nie ukrywam że patrząc na te wszystkie wasze kreacje pomyślałam - oby w ogóle zdążyły księżniczki je założyć w takich ilościach
tym bardziej że te "dorosłe" ubranka w takich rozmiarach zakłada się tak od święta...na co dzień głównie śpioszki, body itd...ale cuda śliczne robią!!!
ja niby wszystko mam ale też zawsze się na coś skuszę i z takich konkretów oprócz bielizny jak trafiłam okazje to kupiłam wczoraj w 5 10 15 zestawik sztruksiki mięciutkie, bluzeczka i koszula w rozm 62
może będzie na młodego na wesele bo jak bedzie miał ok miesiaca to się wybieramy...no i polecam zajrzeć do 5 10 15 jak ktoś ma pod ręką bo duże przeceny są z kolekcji wiosennej
Dziewczyny zakupy sliczne choć nie ukrywam że patrząc na te wszystkie wasze kreacje pomyślałam - oby w ogóle zdążyły księżniczki je założyć w takich ilościach
ja niby wszystko mam ale też zawsze się na coś skuszę i z takich konkretów oprócz bielizny jak trafiłam okazje to kupiłam wczoraj w 5 10 15 zestawik sztruksiki mięciutkie, bluzeczka i koszula w rozm 62
Katarina2308
Fanka BB :)
Dziewczynki, ile przed porodem szykujecie sobie torbę?Ja już ogólnie cała wyprawkę mam, musiałabym jeszcze zrobić inwentaryzację w ciuszkach dla małego, ale nie umiem się dostać do komody, bo jest remont. Moja teściowa dużo ciuszków markowych pokupowała w "ciucholandach". Wszystko wyprałam i wygląda jak nowe. Teraz będę musiała i tak prać jeszcze raz jak będę torbę sobie szykować, bo przy tym remoncie to się wszystko skurzyło
Ja zaczęłam kupować pomału rzeczy do torby 
Koszul nie miałam, bo ich nie lubię ...
Szlafroka jakoś też nigdy nie kupiłam, bo nie potrzebowałam....
Więc, żeby się nie obudzić z ręką w nocniku zaczęłam szukać i kupować
Koszul nie miałam, bo ich nie lubię ...
Szlafroka jakoś też nigdy nie kupiłam, bo nie potrzebowałam....
Więc, żeby się nie obudzić z ręką w nocniku zaczęłam szukać i kupować
ja niby wszystko mam ale też zawsze się na coś skuszę i z takich konkretów oprócz bielizny jak trafiłam okazje to kupiłam wczoraj w 5 10 15 zestawik sztruksiki mięciutkie, bluzeczka i koszula w rozm 62może będzie na młodego na wesele bo jak bedzie miał ok miesiaca to się wybieramy...no i polecam zajrzeć do 5 10 15 jak ktoś ma pod ręką bo duże przeceny są z kolekcji wiosennej
Ja właśnie bluzy i spodnie kupiłam dla Małej :-)
Opłaca się robić u nich zakupy jak są przeceny :-)
reklama