izabela...
Fanka BB :)
ja też mam zamiar wziąć swój laktator do szpitala, a czy u mnie jest taki wymóg, to nie mam pojęcia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a jak w końcu jest z materacami??
Lepszy będzie gryka + pianka+ kokos czy gryka + kokos??
Właśnie wolę Was podpytaćchyba gryka +kokos,ale moze zapytaj w sklepie jaki polecaja
u nas w sklepie zalezy w którym pani jest bardzo miła i mówi o każdym ,doradza i nawet sama mówi,zeby popytać jeszcze i poczytać co lepszeWłaśnie wolę Was podpytać
Bo w sklepie wiesz jak to jest, polecą ten który będa chcieli sprzedać![]()
Ja poczytałam sobie na innych watkach o piluszkach to z tych tańszych polecają z Tesco (chyba fioletowe opakowanie), z Biedronki sobie chwalą (tylko nie mają one tej gumki z tyłu jak oryginalne papry i trzeba dokłanie zapinać),i z Lidla ,coś tam o pieluszki z Rossmana mi sie jeszcze obiło ale dokładnie nie pamiętam.Ja na razie jestem na etapie testowania chusteczek nawilżających .Próbowałam już z biedronki i Lidla ,może do końca ciązy jeszcze Tescowe wypróbuję;-)
gdzies na forum czytałam ,że dziewczyny owszem kupowały mleko modyf.,ale takie jak w szpitalu dostawały ich dzieci,ponieważ były na 100% pewne ,że dziecko dobrze je toleruje i nie ma alergi na nie.Musisz zaryzykować z kupnem lub poczekać do porodu:-)
Skoro juz o laktatorach mowa to ja Wam powiem lepszego niusa
Koleżanka mówi że kupi sobie laktator bo MUSI mieć go do szpitala
że niby szpital wymaga tego
Spotkałyście się z tym??
u nas w sklepie zalezy w którym pani jest bardzo miła i mówi o każdym ,doradza i nawet sama mówi,zeby popytać jeszcze i poczytać co lepsze
ale ja miałam chyba cos z kokosem