Poczytałam Waszych opini i kupuję nivea![]()
Moją Anielkę NIVEA nie tyle uczulał co bardzo wysuszył jej skórkę - miałam żel 2w1 do ciałka i włosków... tylko ja nie moge znaleźć co Ty chcesz kupić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczytałam Waszych opini i kupuję nivea![]()
Na którymś wątku czytałam ,że niektóre mamy w upały pudrują paszki i zagięcia pod kolanami w celu zapobierzenia potówkom czy cos ja w razie w mam jedno opakowanie i sama troszkę użyawm jak są upały .Sprawdzę z raz na Alicji jaki to bedzie miało skutek i będę wiedziała czy mam używać czy nieja na razie mam tylko żel i szampon-2 w 1 z nivea, oilatum to chyba faktycznie dla typowo suchej skóry, sudocrem za to bardziej nadaje się dla dorosłych niż dla dzieci (i tak dają próbki w szpitalu, więc nie muszę kupować, oliwki też)
a zaopatrzyła się może któraś w puder? warto kupować?
czym będziecie nawilżać skórę dziecka po kąpieli?
ja do pupy kupiłam bepanthen i przy okazji do piersi