reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
no racja Kasiu, faktycznie żal minąć taką okazję:tak:

a ja się zastanawiam jak to jest z kołderką do łóżeczka, tzn. nasze dzieciaczki będą letnio-jesienne, zakładając w miarę ładną pogodę może na początek wystarczy ciepły śpiworek? a kołderka potem, jak dni zrobią się chłodniejsze? tak pytam, bo akurat śpiworek mam, a kołderki nie;

no racja Kasiu, faktycznie żal minąć taką okazję:tak:

a ja się zastanawiam jak to jest z kołderką do łóżeczka, tzn. nasze dzieciaczki będą letnio-jesienne, zakładając w miarę ładną pogodę może na początek wystarczy ciepły śpiworek? a kołderka potem, jak dni zrobią się chłodniejsze? tak pytam, bo akurat śpiworek mam, a kołderki nie;
no myslę że może być spiworek, ewentualnie jakis kocyk :tak:

Dzieki Rubi u nas dzis byl nowy towar a w soboty zawsze po 3z ale wtedy tlumy i moment przebrane, za to w piatek ludzi mniej i 50% takze lece poki maz w domu w piatek:-D

a ja bardzo sobie półspiochy chwaliłam - bardzo wygodne, najlepsze z takim ściągaczem nie z gumka - szybko i wygodnie!!!

Witajcie
Ja ze soba tez jestem w lesie z zakupami chyba jeszcez nic nie mam:-( zadnej koszuli ani stanika do karmienia nic
Dla Magdusi mam kilka ciuszkow i dzis dostalam rozek a reszta jeszcze popozyczana maja mi oddac pod koniec lipca
Mam nadzieje ze s\zdaze wszystko przygotowac

Ja staniki do karmienia bedę wybierać za tydzień, sugeruje sie że po 36 tyg. jest najlepiej dobrać bo piersi już dużo więcej nie urosną. Poczekam więc bo z tego co czytałam źle dobrany może miec wpływ na zapalenie i inne kłopoty z mlekiem. A ciuszków juz nie kupuję, chyba że nie moge się opanować. Wczoraj kupiłam dwie czapeczki.

Miranda wez ty mnie nie pocieszaj ze juz nie urosna bo mi odp poczatku nic nie urosly:baffled:Jedno pewno jak bedzie nawal to beda duuuuuze:szok:

reklama
Do góry