reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Ja tez sie usmialam:-D Pewnie dopiero jakbym pakowala to bym sie zorientowala;-) Dzidzia mi pol mozgu zabrala:-D Dzisiaj wyliczylam pracownicy ile zostalo jej urlopu i policzylam jej wlacznie z weekendem zamiast tylko robocze i kazalam wrocic do pracy w przyszly wtorek zamiast czwartek, dobrze ze sie szybko zorientowalam i oddzwonilam sprostowac:-D

uśmiałam się :) ale tak szczerze- to z tego co pamietam to wcale nie zawsze musiałam wymieniać obie ....bo jak karmiłam jedną piersią to z drugiej się lało i wtedy ta jedna wkładka była do wymiany...

Moja pościel sprzed... ;-)lat, będzie awaryjnie, bo nie maja u mnie takich jak chcę, a nie wiem kiedy dojdzie z netu.

Załączniki

• brzucho lipiec 7 009.jpg
    brzucho lipiec 7 009.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 42
hehe tak co do tych wkladek to ja sprawdzilam moje:-D ja mam 50 w opakowaniu i zastanawialam sie jak to niby do pary ma wyjsc:confused::-D:-D ale juz teraz wiem ze nie zawsze sie do pary zmienia;-):tak::-D:-D:-D faktycznie mozg w ciazy to chyba nie sluzy najlepiej hehhe:-D

MEWA, AZOREK sprawdzcie w szpitalu na porodówce czy wam nie dadzą specjalnego sprayu do pielęgnacji pempka. Wczoraj zapomniałam się zapytać, ale dzisiaj to zrobię. Ponoć dają w UK.

Dziewczyny a termometr dla maluszka to kupujecie taki zwykły elektroniczny czy ten do czoła na podczerwień? Bo ja na początku chciałam kupić ten zwykły, ale wpadło mi troszkę dodatkowej kaski więc pomyślałam, że może warto w taki lepszy zainwestować. Tylko czy on się sprawdzi?

reklama
Monika ja kupiłam w zeszłym tygodniu ten termometr co się mierzy do ucha i po sekundzie podaje temperature ale mierze nim temp codziennie i nie wiem czy on dobrze mierzy....sprawdzałam z tym zwykłym to różni sie temp o jakieś 2 stopnie...

Do góry