reklama
Mola1
Fanka BB :)
Ja tez sie usmialam
Pewnie dopiero jakbym pakowala to bym sie zorientowala;-) Dzidzia mi pol mozgu zabrala
Dzisiaj wyliczylam pracownicy ile zostalo jej urlopu i policzylam jej wlacznie z weekendem zamiast tylko robocze i kazalam wrocic do pracy w przyszly wtorek zamiast czwartek, dobrze ze sie szybko zorientowalam i oddzwonilam sprostowac

azorek84
mama Amelii 2009
hehe tak co do tych wkladek to ja sprawdzilam moje
ja mam 50 w opakowaniu i zastanawialam sie jak to niby do pary ma wyjsc

ale juz teraz wiem ze nie zawsze sie do pary zmienia;-)

faktycznie mozg w ciazy to chyba nie sluzy najlepiej hehhe

MALINKA2109
He he dobre dobre
A ja nie mam w ogóle tych wkładek-a chyba powinnam już teraz kupić bo od siary staniki mi się brudzą i codziennie je piore-zeszmaca mi się......

A ja nie mam w ogóle tych wkładek-a chyba powinnam już teraz kupić bo od siary staniki mi się brudzą i codziennie je piore-zeszmaca mi się......
_karincia_
Ja mam taki cienki frotteMam pytanko czy ktoras kupowala jakis fajny bawelniany szlafrok i moglaby polecic bo jakos nie umiem zdecydowac czy one sa fajne czy gorsze gatunkowo
Bede wdzieczna za pomoc

miranda
MEWA, AZOREK sprawdzcie w szpitalu na porodówce czy wam nie dadzą specjalnego sprayu do pielęgnacji pempka. Wczoraj zapomniałam się zapytać, ale dzisiaj to zrobię. Ponoć dają w UK.
Monika20078
Dziewczyny a termometr dla maluszka to kupujecie taki zwykły elektroniczny czy ten do czoła na podczerwień? Bo ja na początku chciałam kupić ten zwykły, ale wpadło mi troszkę dodatkowej kaski więc pomyślałam, że może warto w taki lepszy zainwestować. Tylko czy on się sprawdzi?
reklama
MALINKA2109
Monika ja kupiłam w zeszłym tygodniu ten termometr co się mierzy do ucha i po sekundzie podaje temperature ale mierze nim temp codziennie i nie wiem czy on dobrze mierzy....sprawdzałam z tym zwykłym to różni sie temp o jakieś 2 stopnie...