reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Mju ja rzadko mam avizo, bo jeszcze czasami coś do rodziców przyjdzie i jadę tylko na pocztę wtedy i proszę by poszukali :)

reklama
DELI zakupy pierwsza klasa:tak::tak:

A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwuję :wściekła/y: bo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły :wściekła/y: chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało :wściekła/y:) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki :confused::baffled:

Ja czekam na 2 paczki wysłane tydzień temu!!! Jedną z Tchibo bodajże w środę i jedną z allegro wysłaną w czwartek lub piatek...no i czekam!!! coś się zastanawiam czy nasza poczta po prostu tak nie pracuje w sezonie urlopowym - zła już jestem bo się doczekać nie mogę choć ślimaków w skrzynce nie mam ;)!!!

deli super wyprawka :tak::tak: - czekamy na zdjecia :tak:

o rozmiarze 44 nie slyszalam a tez czasem robie zakupy w H&M :baffled:, chyba nieuwaznie patrzylam. Ja mam moze z 5 bodziakow na 56cm a reszte na 62, wole zeby na poczatku byly troche za duze ale dluzej dzidzia je ponosi - nie bede wtedy miala wrazenia ze kasa poszla w bloto

DELI zakupy pierwsza klasa:tak::tak:

A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwuję :wściekła/y: bo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły :wściekła/y: chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało :wściekła/y:) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki :confused::baffled:

U mnie awiza do skrzynki nie wrzucają. Lenie!! Dlatego ostatnimi czasy paczki adresuje do teściowej, która caly czas siedzi w domku.
Ja zamówiłam pare rzecz na allegro (wysłane we wtorek), ale coś mi się wydaje, że do piątku nie dojdą skoro poczta na wszystko ma czas :baffled:

ja na samym początku sterylizowałam za każdym razem z tym ze genralnie rzadko tego używałam
teraz nie zamierzam niczego sterylizować wcześniej bo po co skoro chce karmić piersią - jeżeli laktator okaże sie potrzebny w spitalu to mąż wysterylizuje przed przyniesieniem - jak się to zrobi wcześniej a on potem bedzie sobie gdzieś stał i sie kurzył no to i tak bez sensu...

Na jednej poczcie paczki nie ma... ale Pani mi powiedziała, że jeśli to wysłali jako paczkę a nie list pol czy przesyłke to może byc na drugiej - no ale tam mi się iśc nie chciało :baffled:

Mnie kazali laktator wziąć do szpitala, więc wyparze i schowam do oryginalnego pudełka, a te do torby. Reszte w razie potrzeby będę wyparzać na bierząco...

a mi z tchibo przyszła - faktycznie szła ponad tydzień ale nie mam pewności czy z Polski to wychodzi... czekam jeszcze na jedną z duperelami m. in podkłady, podpaski i takie tam...no i jeszcze laktator i posciel ale pościel dopiero dizś kupiona
oglądam te rzeczy z tchibo i ciesze sie jak głupia - bardzo fana praktyczna torba do wózka z mnóstwem bajerów i ciuszki dla moich chłopaków - rzadko mozna kupić to samo w rozmiarze 62 i 104 a tu było to mozliwe i nie moge sie doczekać az ich obu w to ubiore ;) (spodenki i bluzeczki)

a co do laktatora - to w sumie moze i tez wezme ze soba - jak sobie przypomne jak mi ostatnio mąż go niósł po pępkowym....

reklama
Do góry