reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja dostalam w prezencie 2 zestawy ubranek zapakowane w piekne pudelka ozdobione kokardami i sa w rozmiarze 50. Wezme je ze soba do szpitala i jak sie okaza za male to zostawie na oddziale.

Deli tez mam przybory z bebe you. Nozyczki do paznokci sa podobno bezkonkurencyjne;-)

reklama
Ja już dziś po zakupach :-):-):-)
Mebelki Terra Pokój dla dzieci | pokoje, meble - ATB komoda, łóżeczko, półka,
Wózek Mutsy Mutsy 4RIDER Single Spoke głęboko- spacerowy + Maxi Cosi CABRIO FIX + baza EASYBASE - zdjęcia produktu taki kolor gondolki, fotelik czarny, safe2go z Mutsy Mutsy Safe2go 2009 do wózków Slider i Spider - kurier gratis [17909] - 499.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Wanienkę kupiłam zieloną :-D,
Przybory z bebe jou Poltrade "Waletko" - zestaw do paznokci, szczoteczkę, box kosmetyczny, przewijak tylko większy niż tu :)
Wkład do pościeli z feretti
Materac koks-pianka-gryka

Jak będę mieć w domu już złożone to porobię zdjęcia.. Na razie czekam :-)

Deli czyli jesteś już gotowa :-) Rodzić teoretycznie mozesz... ;-)

Moja Gosia jak sie urodzila miala dlugosc 56 cm i ubranka rozm.56 byly sporo za duze,musialam skarpetki zakladac na spioszki,bo inaczej cale nozki jej wychodzily ze spioszkow...hi,hi.....:-D:-D:-D
Tak wiec na pewno sie i wasze dzieciaczki pomieszcza.....

Koleżanka urodziła córcie 57 cm, ale ponad miesiąc spokojnie w 56 ciuszki ją ubierała, więc po cichu licze, ze i moje tony ciuszków w rozmiarze 56 się nie zmarnują :-)

A w szpitalu nie moge mieć nic swojego dla dzidzi, więc nie ma problemu, a na wyjście to już torbę mężowi przygotuje...

Jestemjolkanie przejmuj się tak - jak urodzisz niedużego maluszka ok 3 kg 50 cm to pewnie bedzie na niego dobre - z doswiadczenia wiem że H&M ma zazwyczaj wszystko większe i tak szyte że można to dłużej nosić...na mojego spokojnie na poczatku 50/56 były dobre a niektóre 56 i za duże (te rozmiary są baaardzo rózne)a wważył 3 kg jak się urodził...
Deli - gratuluję zakupów :)

Deli czyli jesteś już gotowa :-) Rodzić teoretycznie mozesz... ;-)

Mitemil mam zamówione rzeczy, a na nie się czeka max do 3 tygodni, więc Mała niech nie wychodzi :-)

Chogata to mamy chyba taką samą wyprawkę rozmiarową, ja tez mam same 62 i chyba trzy sztuki 56 przez przypadek :)
Ja ręczników nie biorę do kliniki nie muszę, co do kocyka czy rożka to nie wiem ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiec Mateuszek urodzil sie 56cm dlugi z waga 3400:tak:W rozmiar 56 wchodzil przez tydzien ale dlatego ze tyl w tempie 500g na tydzien przez pierwszy miesiac przytyl na piersi 2200g:szok:Dziecko szczuplejsze mniej okazale dluzej w takim rozmiarze pochodzi, tluscioszki niestety nie:dry:

DELI zakupy pierwsza klasa:tak::tak:

A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwuję :wściekła/y: bo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły :wściekła/y: chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało :wściekła/y:) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki :confused::baffled:

reklama
Mju, chyba można poprośić, bo czasem nawet awizo nie wkładają, tylko od razu powtórne, jak im się nie chce chodzić. Mnie kazali jechać 3 km na główną pytać, czy coś jest:wściekła/y:, jak zamawiałam.

Do góry