Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już dziś po zakupach :-):-):-)
Mebelki Terra Pokój dla dzieci | pokoje, meble - ATB komoda, łóżeczko, półka,
Wózek Mutsy Mutsy 4RIDER Single Spoke głęboko- spacerowy + Maxi Cosi CABRIO FIX + baza EASYBASE - zdjęcia produktu taki kolor gondolki, fotelik czarny, safe2go z Mutsy Mutsy Safe2go 2009 do wózków Slider i Spider - kurier gratis [17909] - 499.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Wanienkę kupiłam zieloną,
Przybory z bebe jou Poltrade "Waletko" - zestaw do paznokci, szczoteczkę, box kosmetyczny, przewijak tylko większy niż tu
Wkład do pościeli z feretti
Materac koks-pianka-gryka
Jak będę mieć w domu już złożone to porobię zdjęcia.. Na razie czekam :-)
Moja Gosia jak sie urodzila miala dlugosc 56 cm i ubranka rozm.56 byly sporo za duze,musialam skarpetki zakladac na spioszki,bo inaczej cale nozki jej wychodzily ze spioszkow...hi,hi.....
Tak wiec na pewno sie i wasze dzieciaczki pomieszcza.....
Deli czyli jesteś już gotowa :-) Rodzić teoretycznie mozesz... ;-)
W rozmiar 56 wchodzil przez tydzien ale dlatego ze tyl w tempie 500g na tydzien przez pierwszy miesiac przytyl na piersi 2200g
Dziecko szczuplejsze mniej okazale dluzej w takim rozmiarze pochodzi, tluscioszki niestety nie
Deli a kolorek wózka to mamy chyba taki sam![]()

bo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły
chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało
) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki