Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DELI zakupy pierwsza klasa
A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwujębo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły
chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało
) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki
![]()

- czekamy na zdjecia 
, chyba nieuwaznie patrzylam. Ja mam moze z 5 bodziakow na 56cm a reszte na 62, wole zeby na poczatku byly troche za duze ale dluzej dzidzia je ponosi - nie bede wtedy miala wrazenia ze kasa poszla w blotoDELI zakupy pierwsza klasa
A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwujębo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły
chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało
) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki
![]()