reklama
DELI zakupy pierwsza klasa
A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwujębo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły
chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało
) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki
![]()
Ja czekam na 2 paczki wysłane tydzień temu!!! Jedną z Tchibo bodajże w środę i jedną z allegro wysłaną w czwartek lub piatek...no i czekam!!! coś się zastanawiam czy nasza poczta po prostu tak nie pracuje w sezonie urlopowym - zła już jestem bo się doczekać nie mogę choć ślimaków w skrzynce nie mam
megaczka
Fanka BB :)
deli super wyprawka 
- czekamy na zdjecia 
o rozmiarze 44 nie slyszalam a tez czasem robie zakupy w H&M
, chyba nieuwaznie patrzylam. Ja mam moze z 5 bodziakow na 56cm a reszte na 62, wole zeby na poczatku byly troche za duze ale dluzej dzidzia je ponosi - nie bede wtedy miala wrazenia ze kasa poszla w bloto

o rozmiarze 44 nie slyszalam a tez czasem robie zakupy w H&M

DELI zakupy pierwsza klasa
A ja czekam na materacyk (info, że jest do odbooru - kokos-pianka-gryka) i na dostawe z musteli - już sie trochę denerwujębo bym była 150 zł w plecy chyba, że paczka czeka na mnie na poczcie a mi ślimaki awizo zeżarły
chyba się dziś przejde (o ile nie będzie lało
) na poczte i zapytam - tylko co ja powiem, ze obawiam się, że mi ślimaki zjadły awizo czy mogłaby mi pani w ciemno poszukać czy nie ma dla mnie paczki
![]()
U mnie awiza do skrzynki nie wrzucają. Lenie!! Dlatego ostatnimi czasy paczki adresuje do teściowej, która caly czas siedzi w domku.
Ja zamówiłam pare rzecz na allegro (wysłane we wtorek), ale coś mi się wydaje, że do piątku nie dojdą skoro poczta na wszystko ma czas

izabela...
dziewczyny kiedy zaczynacie wyparzać smoczki, butelki, laktatory?
butelki itp. trzeba sterylizować po każdym użyciu czy raz na jakiś czas?
butelki itp. trzeba sterylizować po każdym użyciu czy raz na jakiś czas?

ja na samym początku sterylizowałam za każdym razem z tym ze genralnie rzadko tego używałam
teraz nie zamierzam niczego sterylizować wcześniej bo po co skoro chce karmić piersią - jeżeli laktator okaże sie potrzebny w spitalu to mąż wysterylizuje przed przyniesieniem - jak się to zrobi wcześniej a on potem bedzie sobie gdzieś stał i sie kurzył no to i tak bez sensu...
teraz nie zamierzam niczego sterylizować wcześniej bo po co skoro chce karmić piersią - jeżeli laktator okaże sie potrzebny w spitalu to mąż wysterylizuje przed przyniesieniem - jak się to zrobi wcześniej a on potem bedzie sobie gdzieś stał i sie kurzył no to i tak bez sensu...
a mi z tchibo przyszła - faktycznie szła ponad tydzień ale nie mam pewności czy z Polski to wychodzi... czekam jeszcze na jedną z duperelami m. in podkłady, podpaski i takie tam...no i jeszcze laktator i posciel ale pościel dopiero dizś kupiona
oglądam te rzeczy z tchibo i ciesze sie jak głupia - bardzo fana praktyczna torba do wózka z mnóstwem bajerów i ciuszki dla moich chłopaków - rzadko mozna kupić to samo w rozmiarze 62 i 104 a tu było to mozliwe i nie moge sie doczekać az ich obu w to ubiore
(spodenki i bluzeczki)
a co do laktatora - to w sumie moze i tez wezme ze soba - jak sobie przypomne jak mi ostatnio mąż go niósł po pępkowym....
oglądam te rzeczy z tchibo i ciesze sie jak głupia - bardzo fana praktyczna torba do wózka z mnóstwem bajerów i ciuszki dla moich chłopaków - rzadko mozna kupić to samo w rozmiarze 62 i 104 a tu było to mozliwe i nie moge sie doczekać az ich obu w to ubiore
a co do laktatora - to w sumie moze i tez wezme ze soba - jak sobie przypomne jak mi ostatnio mąż go niósł po pępkowym....
reklama
agusia0611
Ja też dużo mam rzeczy z Tchibo. Mają super jakość. A moje mama jest ich fanką!