reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Ja na razie mam tylko jeden stanik do karmienia ale chyba w przyszłym tygodniu zajrzę właśnie do H&M :-)
Kinia
sierpień 2009
Ja kupiłam dwa zwykłe bawełniane staniki, ale kiepsko trzymają mój wielki biust. Zastanawiam się, czy jest sens kupować coś lepszego i droższego, bo nie wiem, czy będę mogła karmić...
Ponoć ta jest świetna bo na cały okres pieluchowania: {Bumgenius} Pieluszka Onesize V.3 :: Pieluszkarnia
Mam jedną taką, ale nie powiem, żeby była moją ulubioną. Niektóre mamy narzekają, że ma zbyt wąski obwód i się rzepki odpinają, swoją drogą na mojego Młodego dalej pasuje choć był taki okres, że myślałam, że już z niej wyrósł...
Dodatkowo, jeśli chodzi o wkłady chłonne do pieluszek, super są pieluszki i wkładki konopne, dużo lepiej chłoną :-)
Monika20078
Fanka BB :)
Ja mam 2 staniki. Jeden jest teraz dobry, a drugi o rozmiar większy. A po porodzie chcę sobie kupić z Alles. Te które mam to takie zwykłe są, niezbyt ładne;-)
Dziewczyny, czy któraś używa może takiej maści na uelastycznienie brodawek NIPPLE CARE?
Dziewczyny, czy któraś używa może takiej maści na uelastycznienie brodawek NIPPLE CARE?
Ja też mam dwa biustonosze, bawełniane, kupione z Quelle, prezent od mamusi. Coś mi się wydaje że jednak źle wybrałam rozmiar bo miseczka i rozmiar pod biustem jest taki na teraz :-( Wcześniej miałam 75 pod biustem, może się okazać że będzie za szeroki. I tak miałam zamiar sobie kupić jakieś dwa ładniejsze to już dopasuję je po porodzie.
reklama