reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja mam na razie jeden i planuje kupić przed 2, a resztę póxniej, bo nie lubię bawełnianych, a te lepsze droższe i nie chce złych kupic, Więc tak jak Mju pewnie po mc pójde na zakupy.

reklama
Ja kupiłam dwa zwykłe bawełniane staniki, ale kiepsko trzymają mój wielki biust. Zastanawiam się, czy jest sens kupować coś lepszego i droższego, bo nie wiem, czy będę mogła karmić...

Ponoć ta jest świetna bo na cały okres pieluchowania: {Bumgenius} Pieluszka Onesize V.3 :: Pieluszkarnia

Mam jedną taką, ale nie powiem, żeby była moją ulubioną. Niektóre mamy narzekają, że ma zbyt wąski obwód i się rzepki odpinają, swoją drogą na mojego Młodego dalej pasuje choć był taki okres, że myślałam, że już z niej wyrósł...
Dodatkowo, jeśli chodzi o wkłady chłonne do pieluszek, super są pieluszki i wkładki konopne, dużo lepiej chłoną :-)

Ja mam 2 staniki. Jeden jest teraz dobry, a drugi o rozmiar większy. A po porodzie chcę sobie kupić z Alles. Te które mam to takie zwykłe są, niezbyt ładne;-)

Dziewczyny, czy któraś używa może takiej maści na uelastycznienie brodawek NIPPLE CARE?

Ja też mam dwa biustonosze, bawełniane, kupione z Quelle, prezent od mamusi. Coś mi się wydaje że jednak źle wybrałam rozmiar bo miseczka i rozmiar pod biustem jest taki na teraz :-( Wcześniej miałam 75 pod biustem, może się okazać że będzie za szeroki. I tak miałam zamiar sobie kupić jakieś dwa ładniejsze to już dopasuję je po porodzie.

Ja zdecydowanie czekam na po z biustonoszem, mam jakiś awaryjny, ale póki pustki, to trudno coś w ciemno kupić, a paskudnie wyygladają babeczki z biustami wychodzącymi przez krawędź stanika.

reklama
Do góry