Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wielorazówek używam przy Remku, chłop mi się sam prawie odpieluchował (pieluszki używam tylko na dłuższe wyjścia i na noc).Zoa Anais75 podziwiam was dziewczyny ja bym sie nie zdecydowala na pieluszki wielorazowe chyba jestem zbyt wygodna i nie zabardzo potrafie sobie wyobrazic codzienne pranie i prasowanie i zajmowanie sie dwojka dzieci i domem i cala reszta a gdzie czas dla mnie ???
Ale podziwiam ze macie taki plan![]()

Andariel ja tez mam upatrzony taki sliczny bawelniany szlafrok i czekam na przecene narazie kosztuje 100 zl ale po niedzieli maja miec przeceny wiec wtedy sobie go kupie:-)

:-(No właśnie ja się w podobne zaopatrzyłam ;-) Kupiłam trochę tetry, trochę takich wkładek, trochę grubszych składanych, (bambino mio-na allegro kupiłam) i na to tzw "otulacze" czyli majteczki trzymające pieluchę na miejscu. Mam nadzieję że z praniem nie będzie takiego wielkiego problemu, szcególnie latem. Taka tetra bardzo szybko schnie no i liczę na pomoc męża przy przewijaniu;-) Pewnie zdaży mi się użyć pampka od święta, ale generalnie to postaram się wytrwać i unikać. Acha no i słyszałam własnie to co piszecie - dziecko bardzo szybko uczy się na nocnik robić, więc takie pieluszkowanie ma kolejny plus - jest tańsze.