Kalium a ndmanganian to to samo. Do pepka sie nie nadaje. Fiolet to zupelnie cos innego
Dokładnie o to mi chodziło - o rozróżnienie kalium a gencjaną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kalium a ndmanganian to to samo. Do pepka sie nie nadaje. Fiolet to zupelnie cos innego
A i rozmawiałam z siostra właśnie która rodziła rok temu i mówi że ona i jej mąż mają inne współczynniki krwi plus i minus i zanim pielęgniarka posmarowała tą piochtaniną pępek maluszka to musieli mu zrobić badanie krwi ale po co to sama nie wiedziwne.....
Mi się udało kupić Lawenol - a tego 70% spirytusu polmosu nigdzie już nie mogę znaleźćale mi to nawet na rękę bo lawenol naprawdę taniutki
![]()
A to są jakies różne rozmiary??Dziewczyny a ja mam takie pytanie w jakim rozmiarze kupiłyście te jałowe gaziki. Chcę dzisiaj iść do apteki i nie wiem co mam powiedzieć, aha i ile sztuk kupowałyście.