reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
hehee karincia gdzies ty to wynalazla hehehe odkurzacz to chyba ma za duze ssanie na katarek:eek::confused: ja mam podobne urzadzonko tylko duuuuzo mniejsze i koncowke wkladam do buzi i wysysam:sorry2:(jest specjalny filterek zeby sie nie najesc przy okazji bleeee);-):tak:ale o czyms takim nawet nie pomyslam:tak::szok:

MITEMIL dołączam do pytania ANECZKI - nic nie pisałaś....

A co do tego urządzenia "katarek" to mają to chyba w mojej aptece - bo babka mi to polecała jak kupowałam fridę tylko, że to kosztowało ponad 50zł więc się za bardzo nie wczytałam o co chodziło :eek::eek:

hehee karincia gdzies ty to wynalazla hehehe odkurzacz to chyba ma za duze ssanie na katarek:eek::confused: ja mam podobne urzadzonko tylko duuuuzo mniejsze i koncowke wkladam do buzi i wysysam:sorry2:(jest specjalny filterek zeby sie nie najesc przy okazji bleeee);-):tak:ale o czyms takim nawet nie pomyslam:tak::szok:
Wszystko przez znajomych którzy "są w ciąży" i szykują wyprawkę i właśnie kupują taką ( jak to ładnie Kasia nazwała elektryczną fridę) :tak:
Ja tam nie umiem sobie wyobrazić jak takie maleńkie dziureczki oczyszczać odkurzaczem :szok::confused:
Toż to takie ssanie że cały nosek chyba wciągnie :cool::szok:

A te pieluszki ostatnio skusilam sie i zamowilam i moze oswiadczyc ze sa bardzo dobre, nic nie przemieka, nie smierdza i sa bardzo fajne i tanie. Jesli zamowi sie 150szt to przesylka jest gratis kurierska nawet pobranie:-D:-D
Pieluchy  MIDI 6-11kg
a to jest strona gdzie sa pokazane te pieluszki, jak wygladaja. Naprawde polecam. Mati budzil sie w Hugiessach przelany a w tych budzi sie suchy. Miloszek tez nie narzeka

Pieluszki jednorazowe Ultra Baby Soft XL 12-25kg w Higieco Sp.J

Mju no po prostu FANTASTYCZNY POMYSŁ. A nie mają w H&M czegoś takiego dla dziewczynek hihi?

byłam dzisiaj i niestety nie ma nic z tego rodzaju:-(jest oczywiście dużo słodziakowatych innych rzeczy, np. dresik superman`a albo pajacyk św. mikołaja:-D
Niuni kupiłam rajtuzki złote i srebrne śliskie geterki z lajkry(takie jak teraz modne dla dużych:-p)- niepotrzebne jej ale nie wytrzymałam:sorry2:

a co do pieluszek to my zaczeliśmy kupować te Rossmanowskie i są spoko też bardzo. Ale jeszcze tym co Kasia pisze się tez przyjrzę;-)

byłam dzisiaj i niestety nie ma nic z tego rodzaju:-(jest oczywiście dużo słodziakowatych innych rzeczy, np. dresik superman`a albo pajacyk św. mikołaja:-D
Niuni kupiłam rajtuzki złote i srebrne śliskie geterki z lajkry(takie jak teraz modne dla dużych:-p)- niepotrzebne jej ale nie wytrzymałam:sorry2:

a co do pieluszek to my zaczeliśmy kupować te Rossmanowskie i są spoko też bardzo. Ale jeszcze tym co Kasia pisze się tez przyjrzę;-)

u nas tez z Rossmana wogóle sie nie sprawdziły,mała zawsze budziła mi sie zlana bokiem,a kupka wypływała

reklama
My lubimy i rossmanna i Dade i te ostatnie chyba najtaniej wychodzą...z tym że 3 są dość długie i tez troche częściej kupa wycieka
ogladałam w jakiejść dzieciowej gazecie ranking i zaraz po pampersach były Dada, Rossmann- babydream i jakies jeszcze z Kauflanda
a teraz mamy mega zapas pamersów bo nam sie żółwia zachciało :)

Do góry